FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Eugen Neagoe revine la Dinamo! Primul meci la care va sta din nou pe bancă

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 14:37

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, îmbină utilul cu odihna recomandată de doctori: îi pregătește pe jucători prin corespondență. Pe gazon va reveni după un nou control efectuat pe 21 august.

Eugen Neagoe a trecut peste șocul ce-i putea pune capăt vieții, dar suferă din fața televizorului la meciurile lui Dinamo. Antrenorul de 51 de ani a fost îmbiat de fotbaliști să revină mai repede alături de ei, Montini și compania transmițându-i lui „Geană” că ar avea mai multă forță cu el pe bancă. Jucătorii i-au comunicat telefonic acest fapt, după ce tehnicianului i-a felicitat personal pentru prima victorie a sezonului, cu Clinceniul (4-2). 

Cu cine revine în circuit

Totuși, Neagoe nu va reveni pe bancă mai devreme de 21 august, dată la care mai are programat un control cardiac. Până atunci, are de gând să respecte sfaturile doctorilor de a se odihni după stopul cardio-respirator fără puls de acum două săptămâni.

„La începutul lui septembrie, sigur voi fi pe bancă”, a anunțat antrenorul. El va mai rata deplasările de la Iași și de la Ploiești cu Chindia, apoi va decide, în funcție și de parcursul echipei, dacă va sta pe bancă la ultimele partide din august, cu Hermannstadt (acasă) și cu Sepsi (în deplasare). După pauza competițională dictată de meciurile interțări, Neagoe și Dinamo au meci în Capitală cu FC Botoșani pe 14 septembrie. 

Evită să fie spectator

Staff-ul său va continua să facă ciclul săptămânal de antrenamente în continuare și va ține legătura permanent cu A1. Neagoe dictează și de acasă! Jucătorii i-au transmis că poate veni și la meciuri, ca spectator, dar "Geană" evită. Fotbaliștii au făcut lobby permanent pe lângă conducere ca Neagoe să fie păstrat tehnician, când șefii căutau soluții de schimb!

Neagoe le-a explicat jucătorilor ce au greșit la meciul cu Clinceniul, când era să piardă victoria: „Nu ai voie să te panichezi, nu ai voie să iei gol din corner. Mai multă atenție și să aveți încredere în voi!”, le-a transmis. Și e posibil să-i mai viziteze înaintea fiecărei partide. 

„E foarte, foarte greu să vezi meciurile de la TV. Sufăr enorm. Dar doctorii mi-au recomandat odihnă cât se poate. Oricum, jucătorii m-au făcut foarte fericit, cum n-am mai fost de multă vreme. A fost o descătușare” Eugen Neagoe, antrenor Dinamo

„Domnul Neagoe mi se pare un om direct, un antrenor bun, știe ce să ceară, cum să ceară, folosind cuvinte simple și directe. Adevărul e că adormim pe teren, nu e voie! Noi îl așteptăm oricând înapoi la echipă, e nevoie de el” Mattia Montini, atacant Dinamo

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea anunță noi transferuri la Dinamo: „Vin 2-3 jucători și pleacă alți 2-3! Unii au fost aduși în vară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
whitesnake
whitesnake  •  05 August 2019, 20:19
Postat de q2016 pe 05 August 2019, 15:04

Stop cardio-respirator fara puls? :o) GSP are cunostinta despre stopuri cardiace... cu puls? :o) Stiu, sunt hater... :o)

Ce ai vrea ca gsp ul sa se " priceapa" si la medicina ca la sport !! Nu poti sa le stii chiar pe toate..

fara_pista
fara_pista  •  05 August 2019, 16:57
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 05 August 2019, 15:04

Haideti băi fratilor , sustineti-l si pe Neagoe! Doar nu vrea raul lui Dinamo!

Susțineți-l și pe Prunea! Și pe Negoiță! Ați pregătit coregrafiile? Să vină Borcea cu spartanii! Augh! Augh! Augh!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  05 August 2019, 15:04

Haideti băi fratilor , sustineti-l si pe Neagoe! Doar nu vrea raul lui Dinamo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează