FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea anunță noi transferuri la Dinamo: „Vin 2-3 jucători și pleacă alți 2-3! Unii au fost aduși în vară”

Florin Prunea și Eugen Neagoe
Florin Prunea și Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 11:52

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a avut o intervenție la GSP LIVE și a anunțat noi transferuri la clubul alb-roșu.

Vezi în video ce a spus Florin Prunea la GSP LIVE

 

„Suntem într-o situație mai bună, dar jucăm vineri și nu putem face nuntă dintr-o victorie normală, dată fiind valoarea celor două echipe. La 2-0 nu credeam că vor fi probleme, dar ne-am pierdut capul și era cât pe ce s-o pățim. Dar e bine că am avut reacție și am marcat de două ori.

Încercăm să mai aducem 2-3 jucători! E posibil să și renunțăm în perioada următoare la alți 2-3 jucători. Printre ei s-ar putea să fie și jucători aduși în această vară. Sunt cluburi care-și dau seama că jucătorul nu merge așa cum și-ar dori și ajung la o înțelegere să rezilieze. E mai bine să-ți dai seama din timp că transferul e ratat decât să plătești câteva luni salarii degeaba”, a declarat Florin Prunea la GSP LIVE.

„Programul de antrenament îl face Eugen Neagoe. A fost la Săftica și a vorbit cu jucătorii și înainte și după meci. El e antrenorul principal al echipei” Florin Prunea

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo nu mai așteaptă! Activează clauza și-l aduce pe Mihai Neicuțescu de la Chindia Târgoviște

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  06 August 2019, 11:39

Asa cum executia lui Ceausescu a fost un fiasco un film de comedie unde s-a profitat de delirul acelor timpuri (si spun asta dat fiind ca nici azi nu se intreaba nimeni unde este singele din trupul lui nea nicu pe cind s-a tras ca la nunta. poate ca ar fi bine sa se citeasca analiza criminologilor francezi care au spus clar ca cel aratat in poza nu este ceausescu si au argumentat) a continuat tot cu smecheria mortii lui Nicu Ceausescu plecat sub ordin in Austria si fiind in deplina sanatate dupa cum spunea si Mizil si doamna Ioacob au urmat alte porcarii iar zilele astea culminind cu marea cacealma anume NEAGOE si ... ba atac de inima ba tahicardie ba... ca se lasa ba ca nu stie ba ca se cauta antrenori care raspundeau negativ oricum etc... totul facut pentru a tempera PCH pentru ca nu l-au vrut nici pe el nici pe Prunea. Romanii poti fi prosti dar nu idioti si au mirosit toate astea. Un aranjament tipic securisto dinamovist. Adica cine mai c rede ca Badea este un nevinovat cind miliardar de carton facut de altii nu a vindut palmaresul Dinamo? Nu Dinamo este o jucarie care aduce bani care aduce votanti in Psd etc. Avind Negoita toate astea ar fi vindut usor asa fara stadion si fara palmares nu se va baga nimeni si vrind nevrind accepti sau le spui pa. Prunea este din sistem . Ce vor urma in urma conflictului deschis de Prunea si Burleanu se va vedea. O alegere proasta pentru dinamo pentru ca Prunea are doar experienta strazii fara sa aiba carte. atit.

dvd1
dvd1  •  06 August 2019, 10:22

afara cu Pruna

spartcapus
spartcapus  •  06 August 2019, 10:21

Ar trebui să plece vreo 5 și să vină vreo 7!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează