FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo nu mai așteaptă! Activează clauza și-l aduce pe Mihai Neicuțescu de la Chindia Târgoviște

Mihai Neicuțescu
Mihai Neicuțescu

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 10:09

Dinamo îl repatriază pe Mihai Neicuțescu, de la Chindia Târgoviște. Antrenorul Eugen Neagoe consideră că atacantul de 20 de ani este polivalent și poate acoperi mai multe poziții, printre care și cea de aripă stânga.

Haosul de la Dinamo cuprinde chiar toate părțile clubului! Fanii nu vin la stadion și înjură pe toată lumea angajată în club, echipa de-abia a câștigat primele puncte în etapa a patra, vedetele, Nistor și Mrzljak, s-au accidentat. Mai mult, scoutingul clubului este la pământ! Altfel nu se poate explica decizia de a-l împrumuta pe Mihai Neicuțescu, 20 de ani, la Chindia, în ideea de a-l păstra titular pe Robert Moldoveanu, 20 de ani. 

Totuși, din fericire pentru dinamoviști, în momentul împrumutului lui Neicuțescu, aceștia au introdus și o clauză salvatoare, dezvăluită pentru GSP de președintele Chindiei, Marcel Ghergu:

„Până acum nu m-a sunat nimeni de la Dinamo pentru Neicuțescu, nu știu nimic. Însă jucătorul poate fi luat înapoi oricând pentru că are clauză în contract. Dinamo îl poate chema înapoi oricând dorește într-o perioadă de transferuri, fără să achite nimic Chindiei”. Și chiar asta au de gând „câinii” să facă! În proporție de 99%, Neicuțescu va reveni săptămâna aceasta în Ștefan cel Mare. Deși Mihai este atacant, Eugen Neagoe ar vrea să-l folosească în locul lui Robert Moldovean, în flancul stâng.

De ce Moldoveanu și nu Neicuțescu?

În momentul în care staff-ul tehnic al lui Eugen Neagoe și restul managementului dinamovist au gândit strategia pentru sezonul 2019-2020, a existat o dilemă. Cine să fie păstrat pentru regula U21 dintre Moldoveanu și Neicuțescu?

Dinamoviștii au considerat că primul a avut evoluții foarte bune în liga a doua, unde a fost împrumutat sezonul trecut. Robert a marcat de șapte ori în 17 partide de liga secundă, iar „câinii” au hotărât să-i acorde acestuia o șansă. Cum evoluțiile sale au dezamăgit în acest start de sezon, iar Neicuțescu are deja două goluri marcate în patru partide pentru Târgoviște, cei doi vor face schimb de locuri. 

150.000 €valorează Neicuțescu în acest moment, conform transfermarkt.de. Moldoveanu e cotat la 300.000 de euro

Joacă oriunde!

Mihai Neicuțescu este interesant pentru Eugen Neagoe și prin prisma faptului că poate evolua pe mai multe posturi. Poziția sa de bază este de al doilea atacant, dar poate evolua foarte bine și ca mijlocaș de bandă stânga sau dreapta. Deci poate fi variantă pentru Moldoveanu, Sorescu, dar și pentru atacanții Montini și Daniel Popa.

Citește și:

Dinamo l-a vindecat » „Câinii” l-au scăpat pe Daniel Popa de jocurile de noroc, iar atacantul i-a salvat cu hattrick cu Clinceni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  05 August 2019, 23:59

Neagoe nu are treaba cu fotbalul dinamo e pe copca cu el

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  05 August 2019, 16:07

popa sa fie dat in locul lui neicutescu , imprumut !!!

luputu
luputu  •  05 August 2019, 13:38

Fotbalist bun, il vinde jegoita la iarna!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează