FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Eugen Neagoe a semnat cu Dinamo! Detaliile contractului: prime și bonusuri semnificative » UPDATE VIDEO+FOTO Prima reacție a antrenorului

FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat luni, 03 iunie 2019 23:15

Eugen Neagoe este noul antrenor al lui Dinamo! Tehnicianul care a dus-o pe Sepsi în play-off a avut azi o discuție cu șefii clubului, în care a pus la punct detaliile: contract pe doi ani și prime speciale.

UPDATE 22:35

Primele declarații ale lui Eugen Neagoe ca antrenor al lui Dinamo: „Rezultatele țin un antrenor în funcție, chiar dacă am semnat pe doi ani. Azi după-amiază s-a desfășurat totul. Negocierile au fost foarte simple. E foarte important să avem rezultate bune. Dinamo trebuie să se bată la cupele europene și la titlu. E obligatoriu. Nu eram aici dacă nu ne doream cupele europene, o calificare ar fi bună pentru tot ce înseamnă Dinamo”.

„A venit pe nepregătite această decizie, am semnat cu domnul Eugen Neagoe pe doi ani. Știți cum e viața antrenorilor, numai rezultatele îl vor ține în funcție.

Rednic a fost surprins de decizie, ca și mine, dar viața merge înainte. Nu am avut nici cea mai mică problemă cu Rednic, dar rezultatele țin antrenorii în funcție. Domnul Neagoe a fost o variantă care a apărut după ce s-a încheiat contracul cu Rednic. 

Obiectivul principal e să formăm o echipă cu care să atacăm calificarea în play-off și după aceea participarea în cupele europene”
Bogdan Bălănescu, director general Dinamo

UPDATE 22:30

Dinamo l-a anunțat oficial pe Eugen Neagoe în funcția de antrenor al formației!

 

OFICIAL. Eugen Neagoe la Dinamo București, 3 iunie 2019. Noul antrenor principal al echipei din Ștefan cel Mare este...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Monday, 3 June 2019

știrea inițială

Neagoe a mers azi la Hotelul Rin, unde, de la ora 18:00, a avut o întâlnire cu patronul Ionuț Negoiță și cu directorul general Bogdan Bălănescu.

Cele două părți s-au înțeles, iar antrenorul de 51 de ani a semnat pe doi ani cu formația alb-roșie. Va câștiga la Dinamo 10.000 de euro lunar, cu două mii sub ce avea la Sepsi.

În plus, Eugen Neagoe va avea un bonus de 20.000 de euro pentru calificarea în play-off, plus un bonus de 1.000 de euro pentru fiecare victorie obținută.

În staff-ul său îl va lua pe Sebastian Moga, fost fotbalist al lui Dinamo în anii '90.  Șefii „câinilor” au spus „da” instant pentru aducerea acestuia în staff-ul lui Neagoe, dat fiind trecutul dinamovist.

Sursele GSP susțin că primele contacte dintre Neagoe și Negoiță au avut loc în iarnă, când patronul lui Dinamo îl băgase deja pe Rednic pe lista neagră. Acum, că tehnicianul era liber de contract după plecarea de la Sepsi, discuțiile s-au reluat fără a mai fi probleme și s-au finalizat rapid.

CV de antrenor Eugen Neagoe

2005 FCU Craiova
2006-2008 Pandurii
2009 Drobeta-Turnu Severin
2009 ASIL Lysi (Cipru)
2009 FCU Craiova
2010 FCSB (secund)
2010 FCU Craiova (secund)
2011-2014 Naționala României (secund)
2014-2015 Al Ittihad (secund)
2015-2016 Aris Limassol (Cipru)
2016-2017 Poli Iași
2017-2019 Sepsi

CITEȘTE ȘI: 

Culisele demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (218)
dvd1
dvd1  •  04 Iunie 2019, 11:36
Postat de hitman222 pe 04 Iunie 2019, 06:00

Alt prost iesit din gropi adanci.

prost e ala care zice

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Iunie 2019, 10:52
Postat de mosvasile pe 04 Iunie 2019, 09:27

Poate ca in meciul respectiv-3-1 pentru Viitorul-pustii lui Hagi au fost mai inspirati!Sau pustii lui Dinamo mai neinspirati!Mingea e rotunda!Dar la echipa mare tot trebuie bagati!Ca sa ajunga "caini"!Anul trecut Bratu-cu 5 jucatori sub 21 de ani in teren-incepuse bine-3-3 pe terenul fcsb si 1-0 cu Viitorul(in fata caruia Rednic a incasat un 1-4)!Pana la imixtiunea lui Becali- cu ofertarea lui Nistor- si la intrigile lui Dinu la PCH!Iar cu tinerii lui Dinamo,chiar daca retrogradam cu ei,tot era mai bine decat cu "refuzatii"astia din ligile inferioare din niste tari cu campionate medii!Cat despre imperturbabilul Neagoe(corect accentul trebuie pus pe prima silaba,ca la...Neagu),nici o nadejde de intinerire!Si... locul 7,e al nostru!Pe Negoita nu il intereseaza "amanuntele"astea!El va fi foarte multumit, daca Becali ii va oferi vreun 300 de mii pe Montini si vreo 50 de mii pe Nistor!

ce faci daca dupa primele 5 meciuri, cu tinerii in teren , adversarele sunt mai inspirate .?:)..aia cu vanzarea jucatorilor la prima strigare se poate intampla si cu jucatorii tineri, vezi cazurile rotariu si nedelcearu....cat timp e negoita patron nu o sa aveti niciodata performante...vad ca neagoe a declarat ca a discutat de ceva transferuri si ca vor veni jucatori buni, praf in ochi, cand o auzi pianistul de sume o da cotita...:)

ray51
ray51  •  04 Iunie 2019, 10:39

Nu-l va prinde primavara urmatoare la Bucuresti.

Vezi toate comentariile (218)
Comentează