FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Culisele demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 14:10

Ionuț Negoiță și Mircea Rednic, 57 de ani, s-au întâlnit azi dimineață la Rin, la sediul clubului Dinamo, pentru a face strategia pentru sezonul viitor. Între cei doi a izbucnit o ceartă monstru, care s-a soldat cu demiterea tehnicianului!

Discuția a degenerat după ce Mircea Rednic s-a arătat nemulțumit de bugetul propus de Negoiță, patronul lui Dinamo nu era dispus să investească o sumă mare în transferuri, ținând cont de numărul ridicat de achiziții pe care „câinii” le-au făcut de la venirea lui Rednic.

Negoiță voia să-i dea pe Dan Nistor și Montini

Negoiță l-a anunțat pe Rednic că vrea să renunțe la mijlocașul Dan Nistor, după ce i-a promis căpitanului că-l va lăsa să plece în străinătate.

Pe adresa clubului ar fi sosit o ofertă pentru Nistor, iar Negoiță voia s-o accepte. În plus, Negoiță își propusese să-l vândă și pe Mattia Montini, deși încă nu are  oferte pentru atacantul italian.

Rednic nu a fost de acord cu propunerea lui Negoiță, cerând mai mulți bani pentru transferuri. În acel moment, Negoiță și-ar fi pierdut cumpătul și i-ar fi spus tehnicianului: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

Cearta a continuat, iar Negoiță a decis să renunțe la Mircea Rednic, la decizie contribuind și clasarea pe locul 9, cea mai slabă din istoria clubului.

20de jucători a adus Mircea Rednic la Dinamo, în 8 luni. Între ei se află doar un român, Ioan Filip

Ești de acord cu decizia lui Negoiță de a-l da afară pe Rednic?

DA
NU

Citește și:

OFICIAL Mircea Rednic a plecat de la Dinamo! Liviu Ciobotariu e favorit să preia echipa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  04 Iunie 2019, 10:04

facerea de bine stiti cum se numeste la romani nu? cind ai scuipat nu te mai intoarce ceea ce rednic a facut. daca mai exista alexandru david nu se intimpla asa ceva. barabusta aia de balaneanu este un arogant un om mai mult preocupat de freza de masini de a-asi arata averea nu de fotbal. alaturi de dinu si altii sint convins ca l-au sapat la gre pe rednic care ar fi cistigat teren de se construia terenul lui dinamo pentru ca atunci ar fi adus investor iar dinamo prin toti din secu de acolo de la badea , anghelache unchiul lui negoita nu vor sa piarda jucaria din mina. nume grele ca lucescu , tiriac si badea nu au dat un cent penru dinamo si nu vor da. acolo sint interese mari cu spatii comerciale cu pretul pamintului. fotbal nu cred ca intereseaza pe *** astia cu asa zisa carte. rednic a gresit si trebuia sa stea in banca lui sa ii lase sa se manince intre ei sa isi dea capete in gura pentru ca nu sint in stare sa faca ceva pentru clubul ala. asa cum nici pentru tara pentru ca tot ei tovarasii au condus-o si au adus-o la peste 100 de miliarde de euro datorii. sinteti cu totii o rusine si nu uitati ca DUmenzeu nu doarme!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Iunie 2019, 09:59

Pai cam asta e adevarul : la Dinamo ne trebuie un magician, nu un antrenor la conditiile de saracie lucie si faliment managerial. Negoita a sperat ca Rednic ii mai face o trupa ca in 2015/16 cand a putut el sa ii vanda pe Mevlja,Gnohere, Palic, Essombe samd. Din pacate de data asta cu exceptiile Montini si Klimavicius, nu i-a iesit nici lui Rednic 'selectia'. Rednic a fost slab de data asta din pacate, fiind absolut ridicol ca a dat afara o gramada de jucatori adusi tot de el. Nici la divizia C nu cred ca s-a vazut asa ceva. Plus ca le-a facut vant lui Salomao si Pesic in mod nemeritat. In ceea ce priveste patronatul, e clar de mult ca e incompetent si tot ce putem spera e ca se va schimba la un momentdat ( cat de curand , sper !) si ca intre timp nu vom mai suferi alte rusini majore.

105662257060988
Eugen Qy  •  04 Iunie 2019, 07:26
Postat de lapusneanul pe 03 Iunie 2019, 14:41

pe celalalt articol se spune ca negoita refuza sa discute cu rednic....pe asta s-au certat la cutite.....:)

Pai nu mai vrea sa vorbeasca unul cu celalalt , tocmai fiindca s-au certat la cutite ! Hahaha !!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează