FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Mircea Rednic a plecat de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 13:35

Mircea Rednic, 57 de ani, a plecat de la Dinamo astăzi, clubul anunțând oficial despărțirea. Ionuț Negoiță caută acum un antrenor: Liviu Ciobotariu și Claudiu Niculescu l-au refuzat deja.

Toate negocierile pentru banca lui Dinamo sunt LIVE AICI!

Rednic a plecat de la Dinamo

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo, anunță Fanatik, după ce a terminat pe locul 9 (3 în play-out), cea mai proastă clasare a echipei din istorie.

Ce s-a întâmplat: ceartă monstru cu Negoiță

Ionuț Negoiță și Mircea Rednic, 57 de ani, s-au întâlnit azi dimineață la Rin, la sediul clubului Dinamo, pentru a face strategia pentru sezonul viitor. Între cei doi a izbucnit o ceartă monstru, care s-a soldat cu demiterea tehnicianului! (Detalii AICI)

Comunicat AGRESIV al clubului: enumeră toate rezultatele slabe!

Clubul Dinamo a dat un comunicat dur, în care subliniază că echipa a avut cea mai slabă clasare din istorie.

„București, 3 iunie 2019. FC Dinamo București și antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ștefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competițional 2018-2019. 

Mircea Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviștilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. 

Echipa din Ștefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an și a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament.

Dincolo de rezultate, FC Dinamo București îi mulțumește lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ștefan cel Mare. 

Noua conducere tehnică a echipei va fi anunțată prin intermediul site-ului oficial al clubului”comunicat Dinamo

Rednic, RĂZBOI RECE cu Bălănescu

Mircea Rednic și Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, nu se mai suportau din cauza luptei pentru puterea din club, iar restul angajaților s-au împărțit între cei doi poli de putere.

Ionuț Negoiță i-a trasat clar sarcină lui Bălănescu să aibă rol de polițist pentru Mircea, pentru ca acesta să nu păcălească clubul când vine vorba de aducerea de jucători.

15 octombrie 2018e ziua în care a semnat Mircea Rednic cu Dinamo

Rednic avea planul B: vrea în Belgia

GSP a scris joia trecută că Mircea Rednic își pregătește un plan B pentru o eventuală plecare de la Dinamo, negociind în Belgia, zona arabă și Asia. Cea mai surprinzătoare discuție a fost pentru reprezentativa statului Iran, dar federația de la Teheran l-a ales, săptămâna trecută, pe belgianul Marc Wilmots.

26 de meciuria antrenat-o Rednic pe Dinamo în acest sezon

7 echipe se află pe CV-ul lui Rednic: Al Nasr, Al Faisaly (ambele Arabia Saudită), Alania Vladikavkaz (Rusia), Hazar Lankaran (Azerbaidjan), Standard, Gent, Mouscron (toate Belgia)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (57)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Iunie 2019, 20:44
Postat de ciclistul pe 03 Iunie 2019, 20:00

Bratu e un antrenor bun.

nu stiu cat de bun e bratu, e clar ca nu a ptut tie in mana un vestiar tensionat insa o echipa cu multi jucatori tineri ar fi fost in stare sa o managerieze pentru ca pana la urma asta a fost experienta care l-a recomandat la Dinamo. cand au inceout sa i se bage in echipa fel de fel de expirati sau sa aduca el jucatori cu experienta, s-a taiat maioneza.

ciclistul
ciclistul  •  03 Iunie 2019, 20:00
Postat de dinamo_fan pe 03 Iunie 2019, 18:35

Bratu a jucat cu juniori in playout si a facut-o mai bine decat ce s-a intamplat la Dinamo sezonul asta. Sezonul asta, dupa ce mersese binisor strategia cu juniori tineri, s-a suplimentat lotul lui Bratu cu vreo 10 ciurucuri expirate care incet incet au scos toti tinerii din echipa si din lot. Dupa aia ne-am trezit ca Ion Gheorghe a jucat f bine la Voluntari, ca Moldoveanu a jucat f bine la Petrolul samd.

Bratu e un antrenor bun.

ciclistul
ciclistul  •  03 Iunie 2019, 20:00

Securismul de la Dinamo, o bataie de joc! Sa vina la FCSB.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează