FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic și-a făcut valiza de la Dinamo! Vrea să plece și cere 1,5 milioane de euro salariu!

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2019 09:22

Mircea Rednic își pregătește un plan B pentru o eventuală plecare de la Dinamo, negociind în Belgia, zona arabă și Asia. Cea mai surprinzătoare discuție a fost pentru reprezentativa persană, dar federația de la Teheran l-a ales, săptămâna trecută, pe belgianul Marc Wilmots.

"Puriul" încearcă să țină în mână hățurile la Dinamo, caută să deseneze un lot pe gustul său pentru sezonul viitor, dar, pe de altă parte, prepară în secret și un plan B, care ar însemna chiar plecarea sa peste noapte din "Groapă".

Nemulțumit din cauza tensiunilor repetate cu conducerea administrativă, dar și din pricina relațiilor reci cu patronul Ionuț Negoiță, antrenorul "câinilor" și-a întins deja antenele pentru a-și găsi alt angajament!

"Are legăturile lui obișnuite în Belgia, pe care și le-a reactivat în ultimele săptămâni, însă poartă tratative prin diverși impresari și în zona arabă", indică surse GSP. Discuțiile cele mai consistente s-ar fi purtat recent pentru o destinație-surpriză din Asia: naționala Iranului!

Vezi și: EXCLUSIV // RĂZBOI RECE la Dinamo! Rednic se încaieră cu omul lui Negoiță

Intermediere făcută de agentul lui Reghe și Piți

Trupa persană rămăsese fără selecționer după plecarea în Columbia a portughezului Carlos Queiroz, care a condus formația supranumită Team Melli în ultimii 8 ani.

Lusitanul dusese Iranul la ultimele două Cupe Mondiale, dar a decis să termine aventura la Teheran după eliminarea în semifinalele Cupei Asiei, contra Japoniei, în ianuarie. Din acel moment, federația a pornit în căutarea unui înlocuitor. Iar Rednic s-a aflat până în ultima clipă pe lista persanilor.

Conexiunile s-ar fi făcut prin omul de afaceri iordanian Akram Bani, același care a intermediat contracte în lumea arabă pentru Laurențiu Reghecampf sau Victor Pițurcă. El are o legătură specială cu Dinamo și prin prisma faptului că fiul său, Ahmed, e junior în Ștefan cel Mare și internațional U17.

A cerut 1,5 milioane de euro

Rednic ar fi solicitat un salariu de 1,5 milioane de euro pe an, cu 100.000 de euro mai mult decât avusese în 2018 la Al Faisaly, în Arabia Saudită. A fost, până la urmă, unul dintre criteriile neacceptate de iranieni, care l-au ales finalmente pe Marc Wilmots, ex-selecționer al Belgiei și Coastei de Fildeș.
În urmă cu o săptămână, la Bruxelles, el a semnat un contract până în vara lui 2022, cu Mondialul din Qatar drept țintă principală, și va încasa un milion de euro anual, plus bonusuri de calificare. Pe lista scurtă s-ar mai fi aflat Dick Advocaat, Herve Renard și Bert van Marwijk.

A lucrat cu un persan la Standard

Dacă ar fi bătut palma cu federația de la Teheran, Rednic ar fi lucrat din nou cu un internațional iranian, pe care l-a mai avut sub comandă și la Standard Liege. Este vorba despre Reza Ghoochannejhad, atacant aflat pe locul 7 în topul all-time al marcatorilor pentru naționala persană: 17 goluri în 44 de meciuri. În Belgia, iranianul l-a avut drept concurent direct pe post pe George Țucudean.

7 echipese află pe CV-ul lui Rednic: Al Nasr, Al Faisaly (ambele Arabia Saudită), Alania Vladikavkaz (Rusia), Hazar Lankaran (Azerbaidjan), Standard, Gent, Mouscron (toate Belgia)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  31 Mai 2019, 23:08

Multumim Rednic! La ce realizari ai avut la Dinamo sigur meriti 1.5 milioane.

bigbolo
bigbolo  •  31 Mai 2019, 02:04
Postat de Dragos Bargaoanu pe 30 Mai 2019, 14:06

Basme marca gsp! Rednic a avut o conferință de presă în care a afirmat CLAR că nu e vorba despre nicio plecare a lui de la Dinamo! Din păcate...ce a spus Daum despre GSP...este perfect valabil!

Din păcate? Din fericire, as zice.

gedeme
gedeme  •  30 Mai 2019, 19:28

Acest Rednic e un nimic.Se lauda cu banii lui,dar rezultate zero.De când a venit la Dinamo a schimbat 10 jucători/săptămână.Rexultete:zero.Plecarea lui de la Dinamo ar fi o soluție excelenta

Vezi toate comentariile (15)
Comentează