FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

ANALIZĂ GSP Eugen Neagoe pornește greu » Problema care-i dă bătăi de cap înainte de debutul la Universitatea Craiova

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 08:35 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 09:10

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, n-a bifat nicio victorie la debut cu precedentele 6 echipe antrenate, dar la Universitatea beneficiază de un lot superior calitativ și azi joacă împotriva unui adversar, FC Botoșani, ce se zbate în subsolul clasamentului.

  • FC Botoșani joacă acasă cu CS Universitatea Craiova, de la ora 20:00, în etapa #22 din Liga 1, live pe GSP.ro. Meciul e televizat de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Eugen Neagoe debutează astăzi, la Botoșani, pe banca Universității Craiova. Are nevoie de toate punctele pentru a reduce din diferența de 7 lungimi ce-i separă pe juveți de liderul Farul, de altfel finanțatorul Mihai Rotaru a și insistat că „depinde cum începem. Vrem pe podium, dar ne putem gândi și la titlu dacă plecăm bine".

Problema? Debuturile lui „Geană" pe băncile tehnice ale echipelor pe care le-a condus de la întoarcerea din Cipru, în septembrie 2016, n-au fost deloc spectaculoase. Dimpotrivă! Bilanț: zero victorii, 4 remize și două eșecuri. La Poli Iași, pe care a preluat-o în octombrie 2016, a început chiar cu două înfrângeri: 0-1 cu CFR și 1-2 cu Voluntari.

Iată conținutul plângerii făcute de Burchel! 9 articole din ROAF invocate împotriva lui Mihai Pintilii: ce riscă antrenorul pe fals de la FCSB
FCSB
Iată conținutul plângerii făcute de Burchel! 9 articole din ROAF invocate împotriva lui Mihai Pintilii: ce riscă antrenorul pe fals de la FCSB

„E prima echipă de top din cariera lui"

Scenariul de coșmar s-a repetat și la Dinamo, în iulie 2019, dar la un Dinamo aflat deja în picaj: 0-5 cu Viitorul, actuala Farul, și 0-2 cu actuala sa echipă! Meci în timpul căruia a și suferit acel infarct ce l-a scos din circuit pentru o bună perioadă de timp.

Cel mai reușit start l-a înregistrat pe banca Astrei. Mai întâi un punct izbutit în deplasare, în fața „câinilor", apoi victorie pe teren propriu contra lui FC Hermannstadt: 1-0. La Sepsi a scos doar un punct din primele două partide, 0-0 cu Gaz Metan și 0-1 cu CFR, adversarul care de-a lungul timpului i-a administrat cele mai multe înfrângeri: 12, în 15 întâlniri!

Atuurile lui Neagoe? Pe cele mai importante le-a evidențiat chiar președintele oltenilor, Sorin Cârțu: „Geană este un antrenor echilibrat, și-a făcut echipele să joace pe unde a fost, are un echilibru între atac și apărare, echipele lui au arătat frumos în exprimare. Mă gândesc că Universitatea e prima lui echipă de top pe care o antrenează, cred că o să-l responsabilizeze".

Într-adevăr, la Craiova, Neagoe are la dispoziție un efectiv superior calitativ celor cu care a lucrat la precedentele cluburi. Cantonamentul din Antalya a decurs promițător, a bifat două victorii și o remiză în amicalele susținute, iar adversarul de astăzi, FC Botoșani, traversează o perioadă dificilă.

Eugen Neagoe, start problematic la precedentele 6 echipe

EchipăDebut pe bancăAdversar/Scor
Poli Iași14.10.20160-1 cu CFR Cluj
Sepsi18.11.20170-0 cu Gaz Metan
Dinamo15.07.20190-5 cu Viitorul/Farul
Hermannstadt07.09.20190-0 cu Astra
Astra14.11.20201-1 cu Dinamo
U Cluj26.08.20220-0 cu Voluntari

Va fi un duel destul de greu cu Botoșaniul pentru că au schimbat antrenorul, iar eu îl cunosc bine pe Flavius Stoican. Mai sunt și jucătorii care au trecut prin curtea Universității și vor să demonstreze că meritau să rămână la noi. La Botoșani tot timpul am avut probleme, ne-am chinuit cu ei. Dar dacă terenul va fi bun, eu zic că vom avea câștig de cauză 

- Dan Nistor, mijlocaș CSU Craiova

VIDEO Eugen Neagoe: „E un vis împlinit! Voi face tot posibilul să aduc titlul în Bănie”

Citește și: 

Eugen Neagoe și-a adus fostul elev la CS Universitatea Craiova » Se antrenează sub comanda lui Papură

Provocarea lui Neagoe » Ce trebuie să schimbe pentru ca Universitatea Craiova să se bată la titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  21 Ianuarie 2023, 17:05
Postat de george.br pe 21 Ianuarie 2023, 13:04

CSU nu e Craiova, e Mogosoaia. Aliluia!

Ce e aia csu?

Aliluia
Aliluia  •  21 Ianuarie 2023, 16:30
Postat de george.br pe 21 Ianuarie 2023, 13:04

CSU nu e Craiova, e Mogosoaia. Aliluia!

Pe cine *** crezi ca intereseaza un nume? Sunteti disperati ma! Disperati! Putin imi pasa cine este sau cum este! Ce mi pasa este ca nici un club din Craiova nu are si nu va mai avea performante! Unii s au abonat la locurile 2-3 iar ceilalti se agita in playout! Cui *** ii mai pasa de un nume cand fotbalul este mort in Oltenia? Cu ce *** te ajuta numele? Chiar esti atat de incuiat la minte incat sa pricepi ca este cu atat mai mare rusinea sa te pretinzi a fi adevarata Craiova dar sa te zbati pe ultimile locuri sau sa ajungi in B? Sunteti obsedati de razboiul asta ***! Amice, niciuna dar niciuna nu este adevarata Stiinta! Si nici nu va fi! Pentru ca nu merita, nu au nimic din valoare, devotamentul, indarjirea , placerea si mandria de a juca pentru Craiova! Sunt doua echipe ce joaca in Craiova si atat! Adevarata Universitatea Craiova a murit de mult! Boul vostru de patron a ucis o! Iar ceilalti doar au profitat de golul ramas! End of f.king story!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  21 Ianuarie 2023, 13:49
Postat de george.br pe 21 Ianuarie 2023, 13:06

:))))) Pai tu vorbesti despre sustinerea Primariei sau a politicului??

A uitat sa va menționeze și pe voi boovenii !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează