FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vânează FCSB fotbalistul potrivit? Fostul lui antrenor îi dezvăluie slăbiciunile: „Nu-i va fi ușor acolo”

Valentin Gheorghe, în stânga // foto: Imago
Valentin Gheorghe, în stânga // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021 17:42 / Actualizat joi, 26 august 2021 18:09

Valentin Gheorghe (24 de ani), aripă stânga la Astra Giurgiu, în Liga 2, este pe lista lui Edi Iordănescu la FCSB. Eugen Neagoe (54 de ani), antrenor care l-a pregătit pe fotbalist sezonul trecut, îi pune acestuia în balanță calitățile și slăbiciunile.

Vali Gheorghe este unul dintre fotbaliștii cu care Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB, vrea ca echipa să-i fie întărită înainte de finalul perioadei de mercato. FCSB și Astra poartă negocieri pentru transferul jucătorului, dar tratativele nu s-au încheiat până în acest moment.

Eugen Neagoe îi face portretul lui Vali Gheorghe, jucător dorit de FCSB

Înainte ca viitorul lui Vali Gheorghe să fie stabilit, fotbalistul a fost analizat de unul dintre foștii săi antrenori, Eugen Neagoe. Între noiembrie 2020 și mai 2021, timp de 6 luni, Eugen Neagoe i-a fost antrenor lui Vali Gheorghe, fotbalist convocat de Mirel Rădoi în lotul echipei naționale U23 la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Vali este un jucător tânăr cu calități foarte bune: are o viteză foarte bună, poate să-și elimine adversarul cu ușurință. Nu are o forță deosebită și nu-și folosește piciorul stâng. Nu-i va fi ușor, el dă cel mai bun randament în partea stângă, iar acolo FCSB are jucători valoroși: Octavian Popescu, Florinel Coman, și Tănase poate juca acolo”, a spus Neagoe la emisiunea „Liga DigiSport”.

Unde ar putea fi folosit Vali Gheorghe de Edi Iordănescu?

Valentin Gheorghe joacă pe postul de extremă, iar FCSB era, teoretic, acoperită în aceste zone. Numai că Florinel Coman s-a accidentat grav la meciul cu Sepsi şi va lipsi o perioadă. Variantele sunt acum Cordea (pe dreapta), Octavian Popescu (pentru ambele flancuri) sau Florin Tănase (stânga). 

La Astra Giurgiu, Vali Gheorghe a adunat 105 meciuri în prima ligă, în care a înscris de 20 de ori. Extremă stânga, el are 24 de ani și a evoluat la nivelul seniorilor numai pentru formația din Giurgiu.

Citește mai multe știri din Liga 1:

S-a aflat valoarea totală a datoriilor lui Dinamo: „Doamne ferește să vorbim de așa ceva!”

Mărturie emoționantă. Dublu campion cu FCSB: „În sufletul meu plângeam când ieșeam la încălzire”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
jabs
jabs  •  27 August 2021, 13:04

Asa ceva...cum il vrea FCSB pe unul, apare presa si-l face praf. SUNTETI PENIBILI SI JALNICI unii prin presa....

Berceni
Berceni  •  26 August 2021, 18:13

La Olimpiada a fost jalnic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează