FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

Eugen Trică, sfat pentru succesorul Adrian Mutu: „E presiune mare! Eu o să țin toată viața cu FC U Craiova”

Eugen Trică (44 de ani) a oferit prima recție după instalarea lui Adrian Mutu (42 de ani) în funcția de antrenor la FC U Craiova 1948.
Eugen Trică (44 de ani) a oferit prima recție după instalarea lui Adrian Mutu (42 de ani) în funcția de antrenor la FC U Craiova 1948.

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 23:01 / Actualizat luni, 31 mai 2021 23:41

Eugen Trică (44 de ani) a oferit prima reacție după instalarea lui Adrian Mutu (42 de ani) în funcția de antrenor la FC U Craiova 1948. 

Eugen Trică a reușit două promovări succesive cu FC U Craiova 1948, dar a fost îndepărtat în momentul în care ar fi trebuit să profite de întreaga muncă. Adrian Mititelu Jr. l-a numit succesor pe Adrian Mutu, fostul selecționer al naționalei de tineret. Trică nu îi poartă pică și i-a oferit câteva sfaturi prețioase. 

Eugen Trică, sfat pentru Adrian Mutu: „E presiune mare”

„Sunt fericit, am dus echipa acolo unde îi este locul, mă bucur din suflet. Poate un pic dezamăgit, dar mi-a trecut. Le mulțumesc fanilor, au fost alături de mine, dar Craiova are acum un antrenor tânăr, care speră să facă lucruri frumoase. 

Îl sfătuiesc pe Mutu să muncească, e presiune mare. La cum îl știu, el este ambițios, vrea să câștige trofee. Eu o să țin toată viața cu FC U Craiova, exclus să trec în partea cealaltă. 

S-ar putea să câștige și titlul. O să fie și la CFR un schimb de generații, nu mai pot să ducă cu același în lot. Va fi un derby foarte puternic, CS U și FC U vor lupta la titlu. FCSB nu intră în calcul”, a spus Eugen Trică, la finalul unui meci al legendelor, desfășurat luni, în Ștefan cel Mare. 

VIDEO Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: „Băiatul s-a întâlnit cu mine, a zis că nu joacă la altă echipă din România. Niciodată!”

EXCLUSIV Noul antrenor de la FCSB, nominalizat în cel mai mare scandal de trucare de meciuri din fotbalul românesc. Mărturie oficială: „I-a strigat colegului său să rateze un penalty”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
nepotul_suca
nepotul_suca  •  01 Iunie 2021, 18:29

Nu am nimic nici cu Trica, nici cu FCU. Dar ce cauta articolul asta pe pagina CSU? Singurul motiv/pretext pe care-l vad e gustul pentru scandal, pentru a intretine conflictul, placerea de "a baga strambe". Nu prea elegant pentru GSP. De ce nu puneti sigla FCU sus langa celelalte, ca e in Liga 1, si-au castigat locul. Bravo lor, dar nu mai intretineti conflictul. Putina decenta nu face rau nimanui.

kuba
kuba  •  01 Iunie 2021, 09:36
Postat de george.br pe 01 Iunie 2021, 09:35

Dar tu cine esti, anonimule??

E gigist

george.br
george.br  •  01 Iunie 2021, 09:35
Postat de valu4ever pe 01 Iunie 2021, 08:50

mai presul familiei mititelu,esti un nimeni!

Dar tu cine esti, anonimule??

Vezi toate comentariile (8)
Comentează