FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: „Băiatul s-a întâlnit cu mine, a zis că nu joacă la altă echipă din România. Niciodată!”

Gigi Becali vrea să îl readucă pe Bogdan Stancu (33 de ani) la FCSB.
Gigi Becali vrea să îl readucă pe Bogdan Stancu (33 de ani) la FCSB.

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 22:22 / Actualizat luni, 31 mai 2021 22:58

Gigi Becali vrea să îl readucă pe Bogdan Stancu (33 de ani) la FCSB. 

Gigi Becali caută atacant pentru FCSB și s-a orientat către Turcia. Bogdan Stancu va deveni liber de contract la finalul lunii iunie și nu va accepta prelungirea cu Genclerbirligi în orice condiții. „Motanul” a discutat deja cu Becali și așteaptă alegerile pentru conducerea clubului turc, de pe 15 iunie, înainte să dea un răspuns final. 

Gigi Becali îl vrea pe Bogdan Stancu la FCSB

„De ce să nu vrea? Nu i-am făcut ofertă încă, dar o să vedem. Am auzit și eu că este liber și vedem. Am înțeles că sunt niște alegeri acolo (n.r. la Genclerbirligi). A zis că a jucat mult timp acolo și că a promis ceva. Dacă e ales unul dintre bașkani, rămâne. Dacă nu, pleacă. Pe data de 15 sunt alegerile. 

Nu depinde doar de asta. Dacă nu îi dă cât trebuie, 100% vine la voi. A zis că nici nu se gândește. Băiatul chiar a venit să se întâlnească cu mine. Mi-a zis că nu va juca la altă echipă din România. Doar la FCSB! Niciodată!”, a spus Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Bogdan Stancu, aproape de revenirea la FCSB

Bogdan Stancu a fost primul mare transfer reușit de Gigi Becali. În 2011, atacantul era cumpărat de Galatasaray, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Din acel moment, „Motanul” a evoluat doar în Turcia, pentru Orduspor, Genclerbirligi și Bursaspor.

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: „Băiatul s-a întâlnit cu mine, a zis că nu joacă la altă echipă din România. Niciodată!”

41 de goluriare Bogdan Stancu în tricoul celor de la FCSB

VIDEO Declarația incredibilă făcută de o legendă dinamovistă: „Jos pălăria pentru Gigi Becali. FCSB este o echipă superbă!”

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV FCSB a făcut primul transfer important al verii! Gigi Becali: „Am bătut palma”

Una dintre revelațiile Ligii 1 nu vrea la FCSB: „Nu e un culoar bun pentru cariera mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
bodystyle74
bodystyle74  •  01 Iunie 2021, 10:10

Gigi este interesat doar de expunerea din media,in rest nu are nici o idee despre fotbalul profesionist. Nu este zi in care sa nu iasa pe posturile tv de cel putin 3 ori cu fel si fel de bombe. Se streseaza atat cat asigura bugetul clubului si nimic mai mult. Nu este interesat de suporteri, de performanta, de continuitate prin aducerea fostelor glorii in club de profesionalism in adevaratul sens. Ceea ce conteaza in final este expunerea lui publica. Nu inteleg de ce nu-si cumpara un post tv.

kuba
kuba  •  01 Iunie 2021, 09:56

O sa aibă soarta lui Vukusic

105662257060988
Eugen Qy  •  01 Iunie 2021, 08:17

Pacat de el ca nu ar avea un suflet chiar atat de rau ! Mintea-i, dar mai ales GURA, functioneaza fara el ! PACAT, mare pacat , mai ales pacat de putinii sustinatori ai fc fcsb. Daca insa bg se tine de cuvant si merge la Manastire, lasand TOTUL in seama familiei lui, ar putea avea o MARE spre URIASA surpriza vazand ca fc fcsb a fost readusa la locul ei in curtea Stelei !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează