FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Eugen Trică a explicat motivul pentru care a revenit la FCU Craiova: „Cu asta m-a convins Mititelu”

Eugen Trică, înainte de Poli Iași - FCU Craiova, foto: Facebook
Eugen Trică, înainte de Poli Iași - FCU Craiova, foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 15:10 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 17:32

Eugen Trică (47 de ani), noul antrenor al lui FCU Craiova, a susținut conferința de presă premergătoare partidei din deplasare cu Poli Iași, din etapa #3 a play-out-ului Superligii. Înlocuitorul lui Napoli a transmis un mesaj de luptă înainte de revenirea pe banca oltenilor.

Trică este, cel mai probabil, ultimul „cartuș” tras de Adrian Mititelu în lupta pentru evitarea retrogradării. Ultima oară la CSM Alexandria, formație din Liga 2, Eugen Trică a prefațat duelul cu Poli Iași și nu a ezitat să-și declare din nou dragostea față de Craiova. Trică a precizat contextul în care venirea sa la FCU Craiova nu s-ar mai fi întâmplat.

O mică avere » Suma pe care o primește Cristiano Bergodi dacă va fi dat afară de Rapid
RAPID
O mică avere » Suma pe care o primește Cristiano Bergodi dacă va fi dat afară de Rapid

VIDEO. Eugen Trică, înainte de Poli Iași - FCU Craiova: „Toate sunt făcute de Dumnezeu”

„Ambele echipe trec prin situații asemănătoare. Ei vin după niște rezultate negative, noi la fel, schimbarea antrenorului și la ei, și la noi. Tony (n.r. da Silva, noul antrenor al lui Iași) a lucrat la factorul mental, ceea ce era foarte important. Asta am discutat și cu băieții în prima zi în care am venit, le-am ridicat moralul.

Poate un mic avantaj au ei pentru că n-au jucat săptămâna asta. Din păcate, nu ne-am calificat în Cupă, doar avantajul acesta l-ar avea ei. Va fi o partidă dificilă. Calitatea jucătorului și execuția vor face diferența mâine.

Tony este prietenul meu. Nu știu care este filozofia lui, știu că a fost în staff-ul lui Conceicao la naționala Camerunului. Ne dorim să câștigăm meciul de mâine pentru a debloca această situație.

Atât timp cât domnul Mititelu va apela la mine voi răspunde prezent, în orice situație. Craiova este viața mea, aici m-am născut și voi face totul împreună cu staff-ul meu ca să începem ușor-ușor să ieșim din această situație.

Am mare încredere în acești jucători, ei au valoare, au fost într-o vrie, de mâine sper să se deblocheze factorul mental”, a precizat Trică, la conferința de presă.

Întrebat cu ce l-a convins Adrian Mititelu să revină la Craiova, Eugen Trică a explicat faptul că este trup și suflet alături de olteni și că va răspunde de fiecare dată pozitiv în cazul în care va fi nevoie de serviciile sale.

„Cu situația dificilă care este în momentul de față... Probabil dacă Pop marca la faza din ultimul minut (n.r. în meciul cu Voluntari), nu mai eram aici. Toate sunt făcute de Cel de Sus, de aceea sunt și aici.”

Nu ne batem doar cu Dinamo pentru salvarea de la retrogradare, suntem două echipe de tradiție, sunt perioade și perioade. Sunt niște încercări, avem nevoie de caractere foarte puternice.

- Eugen Trică, antrenorul lui FCU Craiova

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Un fost mare jucător al Universității Craiova nu merge să susțină echipa în meciul cu FCSB: „Nu merg pentru că oricum te înjură toți!”
FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Un fost mare jucător al Universității Craiova nu merge să susțină echipa în meciul cu FCSB: „Nu merg pentru că oricum te înjură toți!”
Dan Șucu a ieșit din ședința de URGENȚĂ de la Rapid și a anunțat decizia în privința lui Bergodi » „Așa ceva nu e acceptabil!”
Rapid
Dan Șucu a ieșit din ședința de URGENȚĂ de la Rapid și a anunțat decizia în privința lui Bergodi » „Așa ceva nu e acceptabil!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
1280
1280  •  07 Aprilie 2024, 16:22

Ne lași Eugene … ?! Mai faci și tu niște bani de pe urmă la Mititei ???????????? ca prostavani ca ăștia nu găsești ever

marius1979
marius1979  •  07 Aprilie 2024, 16:15

Pleacă Trica așa cum a mai plecat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează