FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV // UPDATE Eugen Trică, noul antrenor al lui FCU Craiova. Nicolo Napoli, reconvertit ca director tehnic

Eugen Trică va fi noul antrenor al lui FCU Craiova.
Eugen Trică va fi noul antrenor al lui FCU Craiova.

Articol de , - Publicat joi, 04 aprilie 2024 17:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 13:40

Eugen Trică (47 de ani) va fi noul antrenor al lui FCU Craiova. Lui Nicolo Napoli i s-a propus să continue în club, în rolul de director tehnic.

Din informațiile GSP, Eugen Trică a bătut palma cu Adrian Mititelu și va avea misiunea să o salveze pe FCU Craiova de la retrogradare.

UPDATE vineri: Eugen Trică, prezentat oficial

Eugen Trică a fost fost prezentat oficial de FCU Craiova vineri, iar Nicolo Napoli e noul director tehnic. Toate detaliile, AICI.

Cum arată staff-ul lui FCU Craiova:

  • Nicolo Napoli - Director Tehnic
  • Eugen Trică - Antrenor Principal
  • Florin Drăgan - Antrenor Secund
  • Valentin David - Antrenor Secund
  • Gabriele Aldegani - Antrenor Portari
  • Vlad Țăran - Preparator Fizic

Știrea inițială: Eugen Trică, la cârma lui FCU Craiova

Eliminată din Cupa României Betano și la egalitate cu Dinamo, echipă aflată pe loc direct retrogradabil, FCU Craiova avea nevoie de un șoc.

Adrian Mititelu a ales o variantă sigură, un antrenor alături de care a mai lucrat în trei rânduri. Eugen Trică vine în Bănie de la Alexandria, formație din play-out-ul ligii secunde.

Eugen Trică, noul antrenor al lui FCU Craiova. Nicolo Napoli, reconvertit ca director tehnic
Eugen Trică, în perioada de la FCU Craiova

Eugen Trică a fost tehnicianul care a promovat-o pe FCU Craiova în primul eșalon, în 2020. N-a apucat să conducă echipa în Superligă, fiind demis înaintea startului sezonului. Trică a mai fost și pe banca constănțenilor de la Gloria Băneasa (Liga a 3-a) în acest sezon, plecat cu scandal. Apoi a mers la CSM Alexandria, în Liga 2.

Chiar dacă a antrenat deja două echipe în acest sezon, Trică va putea sta pe banca lui FCU.

Interdicția se aplică doar în cazul echipelor din același eșalon (Liga 1, Liga 2 sau Liga 3). De exemplu, un antrenor poate semna în timpul unui sezon cu două echipe din liga secundă, dar nu va mai putea prelua o a treia grupare din L2. Poate semna însă cu un club dintr-o ligă superioară sau inferioară, chiar dacă va fi al treilea contract individual de muncă.

Mititelu și-a pierdut răbdarea cu Nicolo Napoli

Adrian Mititelu, aflat în conflict inclusiv cu fiul lui, a luat decizia la câteva ore distanță de dezastrul din Cupă, eliminare în fața lui FC Voluntari.

Antrenorul Nicolo Napoli a părut complet defazat. La interviul dinaintea partidei, italianul spunea că are „nevoie de 3 puncte”. La final, în ciuda rezultatului dezolant, Napoli trimitea „bezele” jurnaliștilor din sala de conferințe. Încă nu e clar ce statut va avea Nicolo din acest moment.

Oltenii au un parcurs dezastruos în 2024. Au câștigat un singur meci dintre cele 12 disputate. Au mai scos o remiză, scor 1-1, cu Poli Iași, în Superligă.

Haos total la FCU Craiova

La FCU Craiova este un iureș constant. Eliminarea în fața Voluntariului a zdruncinat și mai tare lucrurile. Adrian Mititelu Jr. l-a acuzat direct pe tatăl lui, considerându-l principalul vinovat pentru situația echipei.

Nicolo Napoli nu a antrenat niciodată această echipă. Niciodată nu a făcut el echipa! Niciodată! Suporterii care cred că are treabă cu echipa greșesc. Nu are nicio legătură cu antrenamentele și cu fotbalul! De aia și este adus aici. Trebuie să fie un moment zero. Nu se mai poate! V-ați pus problema de ce refuză antrenorii să vină aici?”.

Întrebat care e vina finanțatorului, adică a lui Adrian Mititelu, juniorul a spus că: „Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău. Asta este vina finanțatorului. Și a noastră. Din clipa în care Marius Croitoru a plecat, această echipă nu a mai avut antrenor!

- Adrian Mititelu Jr.

Seniorul a răspuns dur, la câteva ore distanță: „Sunt subminat de unii care se trezesc la 12! Conduce echipa din Herăstrău, mi-e că face manevre cu Rotaru”.

VIDEO. Adrian Mititelu, mâhnit după eliminarea din Cupa României: ”Îmi pare rău de această oportunitate de a juca o finală”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Povestea lui Paul Iacob » Idolul lui e Gerard Piqué, iar visul cel mare e să joace în Spania: „Dacă a reușit Horațiu Moldovan, sper să reușesc și eu!”
RAPID
Povestea lui Paul Iacob » Idolul lui e Gerard Piqué, iar visul cel mare e să joace în Spania: „Dacă a reușit Horațiu Moldovan, sper să reușesc și eu!”
FCSB, disecată în studio: „E campioană, dar Becali comite o mare greșeală. Vă spun de ce”
FCSB
FCSB, disecată în studio: „E campioană, dar Becali comite o mare greșeală. Vă spun de ce”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (31)
terra.nova
terra.nova  •  05 Aprilie 2024, 16:17
Postat de kuba pe 05 Aprilie 2024, 08:09

Te dor ovaRele edi

kubita! Ma bucur ca ai renuntat in fine sa postezi de pe celelalte clone , sa inteleg ca intrat in fine plata de la "unicul"? :))) vezi ca am postat ieri un video nou, nu uita sa dai laik si subscribe!

kuba
kuba  •  05 Aprilie 2024, 08:09
Postat de terra.nova pe 04 Aprilie 2024, 18:03

Oare peste cate etape o sa-l acuze pe Eugen ca face jocurile pentru Atanas? :)) oricum multumim Nicolino! Poate prinzi si mandatul cu #11 pana la finalul sezonului :)))

Te dor ovaRele edi

Florin9999999
Florin9999999  •  04 Aprilie 2024, 22:38

ce se intampla la echipa asta depaseste orice imaginatie:))))))))))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează