FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL Eugen Trică a semnat cu FCU Craiova + Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli

Eugen Trică/ (foto: Cristi Preda/GSP)
Eugen Trică/ (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 13:24 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 14:07

Eugen Trică a fost prezentat oficial de FCU Craiova. El e noul antrenor al echipei lui Adrian Mititelu, așa cum a anunțat GSP în premieră, joi.

Nicolo Napoli a fost înlocuit din funcția de antrenor, dar a rămas în cadrul clubului. Italianul e noul director tehnic de la FCU Craiova, informație oferită de Gazeta Sporturilor în exclusivitate.

România, diferență colosală față de Ungaria » Câți bani au intrat în conturile echipelor din Superliga
VENITURI
România, diferență colosală față de Ungaria » Câți bani au intrat în conturile echipelor din Superliga

E oficial: Eugen Trică, noul antrenor de la FCU Craiova

FCU Craiova a anunțat pe pagina de Facebook a clubului noul staff al echipei. Florin Drăgan, omul de încredere al lui Mititelu, a rămas antrenor secund la trupa olteană. Cum arată staff-ul lui FCU Craiova:

  • Nicolo Napoli - director tehnic
  • Eugen Trică - antrenor principal
  • Florin Drăgan - antrenor secund
  • Valentin David - antrenor secund
  • Gabriele Aldegani - antrenor portari
  • Vlad Țăran - preparator fizic
Eugen Trică a semnat cu FCU Craiova + Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli
FOTO: Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948

Trică a mai antrenat două echipe în acest sezon

Eugen Trică a fost tehnicianul care a promovat-o pe FCU Craiova în primul eșalon, în 2020. N-a apucat să conducă echipa în Superligă, fiind demis înaintea startului sezonului. Trică a mai stat pe bancă și la constănțenii de la Gloria Băneasa (Liga a 3-a) în acest sezon, plecat cu scandal. Apoi a mers la CSM Alexandria, în Liga 2.

Chiar dacă a antrenat deja două echipe în acest sezon, Trică va putea sta pe banca lui FCU. Interdicția se aplică doar în cazul echipelor din același eșalon (Liga 1, Liga 2 sau Liga 3).

De exemplu, un antrenor poate semna în timpul unui sezon cu două echipe din liga secundă, dar nu va mai putea prelua o a treia grupare din L2. Poate semna însă cu un club dintr-o ligă superioară sau inferioară, chiar dacă va fi al treilea contract individual de muncă.

Oltenii au un parcurs dezastruos în 2024. Au câștigat un singur meci dintre cele 12 disputate. Au mai scos o remiză, scor 1-1, cu Poli Iași, în Superligă. Trică va avea o misiune dificilă, la o echipă aflată în zona retrogradării, lovită de conflicte interne.

Adrian Mititelu jr. l-a acuzat pe recent pe Mititelu sr., tatăl lui, că a dus echipa în această situație și e principalul vinovat. Finanțatorul de la FCU Craiova i-a răspuns dur fiului: „Sunt subminat de unii care se trezesc la 12! Conduce echipa din Herăstrău, mi-e că face manevre cu Rotaru”

Citește și:

FCSB, pas decisiv pentru titlu? Dilema Universității Craiova: risc uriaș pentru ultimul cartuș sau Mitriță continuă cursa pentru Euro 2024
FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA
FCSB, pas decisiv pentru titlu? Dilema Universității Craiova: risc uriaș pentru ultimul cartuș sau Mitriță continuă cursa pentru Euro 2024
Adi Popa speră ca Dinamo să retrogradeze: „Mi-aș dori” + Ce a zis despre FCSB și despre lupta la titlu
DINAMO
Adi Popa speră ca Dinamo să retrogradeze: „Mi-aș dori” + Ce a zis despre FCSB și despre lupta la titlu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
pteropus
pteropus  •  05 Aprilie 2024, 16:07

Mai sunt 7 etape respectiv 21 de puncte...Pentru a se salva de la retrogradare echipa asta ar trebuii sa stranga minim 15 puncte ...teoretic posibil dar...destul de putin probabil.La situatia de acum s-a ajuns datotita numeroaselor greseli ,unele impardonabile, inca de la inceputul campionatului,facute de *conducerea colectiva*,a slabei pregatiri din punct de vedere fizic si psihic al fotbalistilor,sbtirimea lotului atat numeric dar mai ales valoric.Unii fotbalisti nu pot mai mult datorita nivelului lor valoric scazut,altii nu vor...pentru ca sunt la final de contract...

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Aprilie 2024, 14:16

Trecerea lui Napoli pe linie moarta in urma partidei pierdute in cupa reprezinta o mare nedreptate facuta atat acestuia, cat si propriei echipe. Desi a pierdut, FCU a jucat bine si, dupa aspectul jocului, ar fi meritat victoria, iar Napoli a avut dreptate atunci cand s-a declarat optimist la conferinta de dupa meci. Mititelu a facut o mutare halucinanta, care nu prevesteste nimic bun, ci, dimpotriva, scade in mod considerabil sansele lui FCU de a se salva de la retrogradare. FCU nu are in prezent un lot de jucatori care sa raspunda in mod pozitiv metodelor lui Trica, antrenor care pune accentul in primul rand pe disciplina si forta fizica, iar Napoli nu mai are cum sa ajute echipa din cauza ca Trica este prea incapatanat pentru a cere si respecta sfaturile unui director tehnic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează