FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA

FCSB, pas decisiv pentru titlu? Dilema Universității Craiova: risc uriaș pentru ultimul cartuș sau Mitriță continuă cursa pentru Euro 2024

Final de telenovelă: Alexandru Mitriță semnează! Acord total
https://www.gsp.ro/international/campionate/final-de-telenovela-alexandru-mitrita-semneaza-cu-paok-640204.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link
Final de telenovelă: Alexandru Mitriță semnează! Acord total https://www.gsp.ro/international/campionate/final-de-telenovela-alexandru-mitrita-semneaza-cu-paok-640204.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 13:05 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 16:23

Universitatea Craiova este în stare de șoc după eliminarea din Cupa României, 0-1 cu Oțelul Galați în Bănie, în plus, Alexandru Mitriță a ieșit accidentat la glezna stângă, iar prezența sa în derby-ul de duminică împotriva FCSB este improbabilă. ♦ Starul Băniei ar risca o accidentare pe termen lung, ceea ce l-ar scoate definitiv din cursa pentru Euro. ♦ Situație similară în privința lui Vladimir Screciu, Nicușor Bancu ratează și acest duel.

Dorinel Munteanu și Oțelul Galați au dat de pământ cu obiectivul Universității Craiova de a cuceri Cupa României, dunărenii i-au eliminat joi seară pe juveți, scor 1-0 chiar pe "Ion Oblemenco".

Cum a eliminat-o Oțelul pe Universitatea Craiova: „Excepțional, nota 10!”
CSU CRAIOVA - OȚELUL 0-1
Cum a eliminat-o Oțelul pe Universitatea Craiova: „Excepțional, nota 10!”

Formația lui Ivaylo Petev părăsește competiția încă din faza „sferturilor”. Tocmai după o serie de 9 meciuri fără eșec în Liga 1, dintre care șase victorii!

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Alexandru Mitriță are de ales între a risca pentru Universitatea Craiova și a se gândi la Euro 2024 cu naționala

Pentru olteni urmează o confruntare-șoc, duminică seară, pe Arena Națională contra celor de la FCSB. Se duelează principalele favorite la titlu, dar echipa lui Gigi Becali este la 7 puncte în fața alb-albaștrilor.

În plus, debusolată de eșecul din Cupă, Universitatea a fost lovită năprasnic, Alexandru Mitriță, 29 de ani, liderul formației, a părăsit accidentat partida cu dunărenii.

Cei de la Prosport au scris în prima parte a zilei că fotbalistul resimte dureri mari în continuare și nu va evolua în cel mai important meci al sezonului, în care fie FCSB scapă decisiv spre titlu, fie campionatul se relansează printr-o eventuală victorie a juveților.

Conform informațiilor GSP.ro, jucătorul va efectua astăzi un RMN pentru a vedea exact situația, însă nimeni nu-și va asuma riscuri pentru etapa de duminică.

Oltenii sunt sceptici că Mitriță va putea evolua împotriva FCSB - în cel mai fericit caz pentru ei, poate pe parcurs! -, mai ales că ar risca să-și agraveze situația medicală. Și să iasă din circuit până la finele sezonului, ceea ce ar compromite total orice șansă de a mai prinde Euro 2024!

13goluri și 11 assist-uri a adunat Mitriță în actuala ediție în 33 de meciuri în toate competițiile

Selecționerul Edward Iordănescu a avut o discuție privată cu Mitriță în urmă cu două săptămâni, nu i-a făcut promisiuni, dar i-a dat de înțeles că va monitoriza prestațiile lui și rămâne în atenția sa. Or, Alex a avut câteva luni de excepție, fiind de multe ori decisiv pentru Craiova.

Alex Mitriță este în cea mai bună formă a sezonului, a marcat de fiecare dată în ultimele 4 etape din Liga 1, plus un assist decisiv cu Rapid (2-1), sâmbăta trecută.

Nicușor Bancu și Vladimir Screciu, în aceeași situație

Situația nu este deloc îmbucurătoare pentru Ivaylo Petev în fața primei finale a play-off-ului. Dacă în campionat a bifat o serie de 9 meciuri consecutive fără eșec, după ce a început 2024 cu eșecuri cu Farul și cu FCSB, joi seară a pierdut cu Oțelul.

33de selecții și două goluri are Bancu pentru echipa națională

Universitatea Craiova are trei eșecuri în acest an calendaristic, toate, culmea!, pe "Ion Oblemenco".

4selecții a adunat Screciu la prima reprezentativă

Dacă Elvir Koljic este refăcut și este în lot pentru etapa cu FCSB, situațiile lui Nicușor Bancu și Vladimir Screciu sunt clare. La fel ca și în cazul lui Alexandru Mitriță, niciunul nu va risca să joace împotriva roș-albaștrilor fiindcă orice agravare poate duce la încheierea sezonului. Cei doi chiar au fost convocați cu regularitate la echipa națională în ultima perioadă, mai puțin pentru amicalele cu Irlanda de Nord (1-1) și Columbia (2-3), fiind accidentați.

Bancu va fi doar spectator în continuare, Screciu ar putea fi în lotul pentru București.

VIDEO. GSP live » Analiză post pe post a echipelor FCSB-ului și Universității Craiova: ce verdict a oferit expertul GSP, Raul Rusescu

Citește și alte știri:

SPECIAL „Zorro” din Superligă, omul cerut la naționala lui Iordănescu, are o poveste de viață impresionantă: „O să arăt din ce în ce mai bine!”

Un fost patron din Liga 1 îi face praf pe Coman și Mitriță: „Nu-i suport”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  05 Aprilie 2024, 23:20

Toate echipele joaca fara cei mai buni jucatori cu Fcsb?Vin meciurile cu Rapid si iar pierde Fcsb la 3-4 goluri diferenta...

catalinionut
catalinionut  •  05 Aprilie 2024, 20:28

Poate i-a promis *** ca-l ajuta sa se duca in Germania daca nu joaca maine! Fotbalul este ciudat dupa Revolutie ! Inainte exista COOPERATIVA!!!! Acum toti patronii sunt prieteni(sunt frati) si neamuri(nasi,fini). Asa o fi si in Anglia? Everton ajuta pe Liverpool, United pe City sau Totenham, Chelsea, Fulham si care mai sunt joaca pentru Arsenal? Singurul lucru bun din fotbalul si de la televiziunile romanesti este ca putem sa vedem alte campionate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gimiskutze
gimiskutze  •  05 Aprilie 2024, 14:29

ce cartus? Mitrita este pistol cu apa ca si cvasi-vedeta lui fcsb, buni doar loco, scosi in lume sunt mielusei, nici macar in amicalele nationalei nu s-au vazut deci...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează