FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICI

Un fost patron din Liga 1 îi face praf pe Coman și Mitriță: „Nu-i suport”

Florinel Coman / foto: Imago Images
Florinel Coman / foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 10:51 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 16:22

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, i-a criticat pe Florinel Coman (FCSB) și Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova).

Deși sunt doi dintre cei mai în formă jucători din Liga 1, Marian Iancu nu e impresionat de cei doi, pe care îi numește „jucători de o singură fază”.

Ofertă de la un gigant turc pentru Denis Drăguș » Standard a răspuns imediat
TURCIA
Ofertă de la un gigant turc pentru Denis Drăguș » Standard a răspuns imediat

Marian Iancu: „Coman și Mitriță nu-mi plac. Nu suport jucătorii de o singură fază”

„Fotbalul în terenul ăsta mare de 100 de metri nu e la fel ca ăla din curtea școlii. Mie nu-mi place Coman. Jucătorii de o singură fază eu nu-i suport! Nu-mi place Mitriță, deși în ultimul timp a mai pus umărul la pian.

E un jucător de sclipire, dacă are loc Coman în echipă, trebuie să aibă și Mitriță! Pe Mitriță l-am văzut în ultimul timp că e capabil să miște un pic și combina asta, să o împingă de la spate, nu să stea să aștepte, să joace alții pentru el, pe Coman nu-l văd.

A dat de un Braun acolo care n-a fost ușor de digerat. Când se lovește de o echipă serioasă, puternică, în viteză, cu fundași bine așezați, nu mai are randament. El dă randament fantastic în campionatul intern, dar mie nu-mi plac jucătorii ăștia”, a declarat Marian Iancu, potrivit prosport.

Alexandru Mitriță, jucătorul momentului în Superliga

Judecând strict după forma de moment, Mitriță e cel mai bun din Liga 1, pentru că toate cele 9 contribuții la goluri în campionat în 2024 au venit în ultimele 8 etape. Deci Mitriță are 8 meciuri la rând în care a influențat minimum un gol per partidă.

În total, Alexandru are 13 goluri și 11 pase decisive în Superliga în această stagiune. Florinel Coman, celălalt jucător criticat de Iancu, are 15 goluri în Superligă și e golgheterul campionatului

Cei mai în formă 7 jucători din 2024 în Superligă

Nume (echipă)

Goluri influențate

Goluri marcate

Pase decisive

Albion Rrahmani (Rapid)

9

8

1

Alex Mitriță (U Craiova)

9

5

4

Ciprian Deac (CFR Cluj)

9

1

8

Ștefan Baiaram (U Craiova)

7

6

1

Fl. Coman (FCSB)

7

6

1

Philip Otele (CFR Cluj)

7

5

2

Ermal Krasniqi (Rapid)

7

4

3

VIDEO. Gică Popescu: „Dacă FCSB va câștiga cu Universitatea Craiova, nu mai poate pierde titlul de campioană”

Citește și:

Se știe arbitrul de la FCSB - Universitatea Craiova » Roș-albaștrii, amintiri neplăcute de la ultimul derby fluierat de „central”
FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Se știe arbitrul de la FCSB - Universitatea Craiova » Roș-albaștrii, amintiri neplăcute de la ultimul derby fluierat de „central”
CFR Cluj, bombă cu ceas » Datoria a crescut din nou: cum arată cifrele dezastrului
CFR CLUJ
CFR Cluj, bombă cu ceas » Datoria a crescut din nou: cum arată cifrele dezastrului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
Katalin266
Katalin266  •  07 Aprilie 2024, 04:29

Cred că ai văzut alți jucători de la pușcărie.....????????????

Hitech
Hitech  •  05 Aprilie 2024, 13:09

Nu are voie să-și dea cu părerea că nu vor unii. Haida de. Păi e o părere, poți fi sau nu de acord cu ea, dar să începi după cu povești, e gena unora, așa mai deprinși cu băgatu-n seamă. Noi toți suntem exemplari, nu am greșit și nu o vom face vreodată.

iulix73
iulix73  •  05 Aprilie 2024, 13:01

Mare om , mare caracter ! Puțini oameni de fotbal se pricep mai bine decât el la acest fenomen ...imediat și-a dat seama de valoarea lor ! Deh ... omul a câștigat de atâtea ori campionatul la noi , a mers în UCL , a câștigat și trofeul ! Rar vezi o persoană să fie atât de corectă , fără șmecherii , cinstită cu o onoare impecabilă de primise porecla ”Shogun-ul” ! P.S. Orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare iar viața lui e pură ficțiune .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează