FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

E război în toată regula în familia Mititelu » Seniorul contraatacă dur: „Sunt subminat de unii care se trezesc la 12! Conduce echipa din Herăstrău, mi-e că face manevre cu Rotaru”

Adrian Mititelu i-a răspuns dur fiului
Adrian Mititelu i-a răspuns dur fiului

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2024 10:02 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 10:02

Adrian Mititelu i-a răspuns fiului, Adrian Mititelu junior, care l-a acuzat după eliminarea echipei din Cupă că a pus în practică un „management foarte slab”, solicitând ca „toată lumea să plece!” ♦ Miercuri, FCU Craiova a pierdut la loviturile de departajare, 2-4 cu FC Voluntari în sferturile Cupei României Betano.

Război de la distanță în familia Mititelu! Miercuri seara, după FCU Craiova - FC Voluntari, fiul patronului, Adrian Mititelu junior, a fost autorul unei ieșiri fără precedent.

Gică Hagi, cât FCSB și Rapid la un loc » Detaliu financiar uluitor: lovitură de 2,3 milioane de euro
FARUL
Gică Hagi, cât FCSB și Rapid la un loc » Detaliu financiar uluitor: lovitură de 2,3 milioane de euro

„Este rezultatul unui management foarte slab! Toți cei de la această echipă... Absolut toată lumea, de la acționari până la ultimul om de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la echipa asta! Vinovați sub absolut toți, cu finanțatorul în frunte! Ăsta e adevărul”, a tunat juniorul Mititelu.

Replica tatălui, administratorul din acte, Adrian Mititelu, nu s-a lăsat multă vreme așteptată. Finanțatorul lui FCU a replicat la fel de tăios.

Adrian Mititelu, replică dură după atacul fiului: „Să facă 5% cât am făcut eu în viață, apoi să vorbească!”

„Adiță e un copil teribilist care contestă anumiți jucători care joacă. El are alte opinii.

Să plecăm cu toții? El oricum a plecat mai de mult, vine pe aici o dată la 7-8 săptămâni.

Da, eu sunt de vină. Eu sunt de vină. Dacă câștigam la penalty-uri, cred că discursul lui Adiță ar fi fost altul. Normal că eu sunt de vină. Când echipa nu mai merge, eu sunt de vină pentru toate relele. Tot eu am dus echipa la un pas de play-off, de Conference League. Același management a fost.

Ce vrea el să insinueze e treaba lui. Deocamdată eu sunt stăpân aici, la echipă. Eu decid tot! Să facă și el 5% din cât am făcut eu în viață, apoi să vorbească. E ușor să stai pe la București și să-ți dai cu părerea.

Ce vină are Napoli pentru jocul de astăzi? Ce să facă el la echipa asta? Într-adevăr, am spus că Florin Drăgan este vioara principală la echipa asta. Dar același staff a dus echipa la un pas de Conference League anul trecut.

Aceste disensiuni dintre mine și el sunt din cauza faptului că el are anumite opinii vizavi de unii jucători, eu am alte opinii. Dar sunt chestiuni care ar fi trebuit să rămână secrete. Să fie clar: nu stabilește Adiță niciodată ce și cum la clubul ăsta, chiar dacă este unul dintre acționari”, a spus Mititelu în prima fază.

Adrian Mititelu: „Și în detenție eu conduceam totul!”

Mititelu susține că el a decis tot timpul ce se întâmplă la echipă, inclusiv atunci când s-a aflat în spatele gratiilor.

„Acum încearcă să mute toată vina pe mine. Da, eu sunt de vină pentru tot ce e rău. OK? Eu fac echipa, eu le spun cum să joace. Sunt niște aberații!

El are dreptate în mare că sunt vinovat. Multe dintre acțiunile echipei au fost girate de mine. Cine e vinovat? Cel care răspunde, administratorul clubului. Că doar eu am angajat și antrenorii și jucătorii. El nu mai are nicio implicare de aproximativ un an și jumătate, dar să nu uităm că și când eram în detenție tot eu conduceam totul.

Să nu uităm asta! Eu conduceam totul și din detenție, nu se făcea nimic fără mine, nici măcar o plată. Toată activitatea clubului, inclusiv jucătorii care au venit la Liga 2, au fost aduși de mine. Bauza a fost adus de mine. Din detenție m-am luptat să-l aduc!

Sunt și lucruri rele, dar și bune. Dar văd că unii își asumă doar lucrurile bune. Tot ce a fost bun este al lui Adiță, ce a fost rău este al meu. Da? Eu plec, dar ce facem? Cine vine aici? Un profesionist? Care e ăla?

Noi plecăm și vin ăia profesioniștii de la București. Vin cu vrăjeala și salvează echipa. Mâine-poimâine mă dă afară de la club, dacă îmi ceru el mie demisia...”, a continuat finanțatorul FCU.

Adrian Mititelu: „Sunt subminat de unii care se trezesc la 12! Vrea să conducă el”

„Uite, acum fac ședință să plecăm toți, merg doar pe la Dubai, mă plimb. De ce îmi trebuie bătaie de cap și stres? Am făcut-o din ambiție și orgoliu, dar dacă vezi că ești subminat de unii care se trezesc la 12 ce să faci? Am 45 de ani de muncă, am luat-o de jos, iar unii care se trezesc la 12 numai cu lucruri frumoase lângă ei vin și te ceartă.

Bine, mă, vino aici, condu tu, ia tu Cupa și campionatul! Să vină! Gata, mă retrag, vă dau cuvântul! El asta vrea, de fapt, să conducă el. Gata, îi dau puterea să conducă el. Dar măcar să vină, nu să stea la București, să-i pună pe Blondu' (n.r. - Gabi, fostul șef al galeriei) și pe Robert Săceanu.

Să stea ca mine în Craiova de dimineața până seara, nu să stea la București prin Herăstrău și să conducă echipa de acolo. Barem eu fac echipa de la Craiova, nu din Herăstrău.

Declarațiile lui sunt nesăbuite! Pentru mine e foarte ușor să renunț, dar le facem pe plac la dușmani, tuturor care se bucură de momentele astea.

Am rămas paf față de declarațiile fiului meu, care într-un fel sau altul îmi cere plecarea. Eu acum plec, și am ce să fac, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa, sau să facă el vreo manevră cu Rotaru, vreo altă chestie”, a încheiat Mititelu.

Citește mai multe știri de actualitate:

Ăsta e Budescu! Reacție a doua zi după vestea că Hagi nu mai contează pe el la Farul: „Niciodată nu mă crezi!”
FARUL
Ăsta e Budescu! Reacție a doua zi după vestea că Hagi nu mai contează pe el la Farul: „Niciodată nu mă crezi!”
Gestul deplasat al lui Dănuț Lupu, surprins pe camere » „Doar am mângâiat-o”, a fost răspunsul la întrebarea GSP
ELIBERARE
Gestul deplasat al lui Dănuț Lupu, surprins pe camere » „Doar am mângâiat-o”, a fost răspunsul la întrebarea GSP

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (37)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  27 Aprilie 2024, 22:27
Postat de terra.nova pe 25 Aprilie 2024, 17:46

Aia cu Ieuuropa tu ai spus-o florinele cu gura ta :)))

O sa jucati voi in Europa cum jucam noi in playoff

terra.nova
terra.nova  •  25 Aprilie 2024, 17:46
Postat de FCUCraiova pe 08 Aprilie 2024, 08:07

Voi Europa ha ha ha ha ce vise umede ai mogosene nananaaaaa rusinica

Aia cu Ieuuropa tu ai spus-o florinele cu gura ta :)))

FCUCraiova
FCUCraiova  •  08 Aprilie 2024, 08:07
Postat de terra.nova pe 04 Aprilie 2024, 15:38

*** nu iti mai arde de pronosticuri? :)))) " daca prindeti si voi play offul" sau "anul asta va uitati la meciurile noastre din Europa" :))) ai vise mai hilare ca mititelu florinele :)))))

Voi Europa ha ha ha ha ce vise umede ai mogosene nananaaaaa rusinica

Vezi toate comentariile (37)
Comentează