GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERARE

VIDEO Gestul deplasat al lui Dănuț Lupu, surprins pe camere » „Doar am mângâiat-o”, a fost răspunsul la întrebarea GSP

Dănuț Lupu, la ieșirea de la penitenciarul Rahova +6   FOTO
Dănuț Lupu, la ieșirea de la penitenciarul Rahova

Articol de , , - Publicat joi, 04 aprilie 2024 08:57 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 23:02

Eliberarea lui Dănuț Lupu din penitenciar, după mai bine de șase luni de detenție, a provocat o agitație de nedescris în fața Penitenciarului Rahova, locul unde fostul internațional a fost încarcerat în ultima jumătate de an ♦ Față în fața cu mass-media după o îndelungată perioadă de absență, fostul fotbalist a făcut tot posibilul pentru a evita dialogul cu reporterii prezenți la fața locului.

Din nou în libertate după aproape șapte luni, perioadă în care a stat în detenție fiindcă a fost prins conducându-și autovehiculul fără permis, Dănuț Lupu a fost întâmpinat la ieșirea de la Rahova de mai mulți reprezentanți ai celor mai importante trusturi de presă din România.

Dănuț Lupu a ieșit din închisoare // FOTO: Cristi Preda
Dănuț Lupu a ieșit din închisoare // FOTO: Cristi Preda
Dănuț Lupu a ieșit din închisoare // FOTO: Cristi Preda
Dănuț Lupu a ieșit din închisoare // FOTO: Cristi Preda
Dănuț Lupu a ieșit din închisoare // FOTO: Cristi Preda
+2 FOTO

Fostul jucător de la Dinamo și Rapid a făcut totul pentru a evita dialogul cu presa, a încercat să se facă nevăzut din fața camerelor zbughind-o din fața celor prezenți, pentru ca în cele din urmă să se oprească pentru a oferi câteva răspunsuri.

Dănuț Lupu i-a pus mâna pe frunte unei jurnaliste, imediat după ce a fost eliberat din închisoare: „Sărut-mâna, ești drăguță!”

Când o reporteră l-a întrebat pe Lupu despre ilegalitatea pe care a comis-o și cum își propune să-și îndrepte fapta în perioada următoare, ex-fotbalistul, astăzi în vârstă de 57 de ani, a devenit irascibil, răspunzând pe un ton înțepat:

„Și dumneata acum mă hărțuiești... Ba da! Dacă eu nu vreau să vorbesc și tu-mi bagi microfonul în gură, ce înseamnă lucrul ăsta?”, a replicat Lupu, vizibil iritat. Pentru ca ulterior să-i pună mâna pe frunte jurnalistei respective, afirmând scurt: „Sărut-mâna, ești drăguță!”.

„Nu vi se pare în neregulă să atingeți așa un reporter?” / „Doar am mângâiat-o!”

Gestul necuvenit al acestuia a fost taxat de reporterul GSP prezent în fața penitenciarului, care l-a întrebat pe fostul manager al Clubului Sportiv Dinamo: „Nu vi se pare în neregulă să atingeți așa un reporter?”.

Lupu, care o luase din nou la goană, de data aceasta spre mașina care-l aștepta în parcarea de la Rahova, s-a întors și a precizat:

Nu i-am făcut nimic, doar am mângâiat-o!”.

Ce să vorbesc cu voi? Dar de ce să vorbesc? Eu cred că până la urma urmei am făcut o greșeală, am plătit pentru ea. Regret ceea ce am făcut, nu cred că mai are rost... Merg acasă, am o familie, am ce face. O să merg și o să fac tot posibilul pentru a-mi recupera carnetul. În momentul în care îl voi lua, voi conduce iar.

Nu vă înțeleg, să respect regulile de circulație? Eu nu am făcut accident, nu m-au prins drogat, nu am omorât pe nimeni!

- Dănuț Lupu, la ieșirea din închisoare

Citește și alte știri de actualitate:

UPDATE Dănuț Lupu a fost eliberat din închisoare! Incident cu o reporteră: „Mă hărtuiești!”

După Mutu, a plecat și președintele! » Cristi Balaj și-a dat demisia de la CFR Cluj: „Sper ca domnul Varga să înțeleagă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (37)
ovidiusb
ovidiusb  •  05 Aprilie 2024, 16:07

L-ati hartuit clar! De ce nu l-ati cautat toti asa cand era bine? De ce in momentul asta? Voi de ce aveti voie sa hartuiti oameni?

demostene1
demostene1  •  04 Aprilie 2024, 23:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costeltudor
costeltudor  •  04 Aprilie 2024, 23:42

LUPU are dreptate !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează