FOTBAL  »  Superliga  »  MITICĂ POPESCU DESPRE RAPID

"Evenimentele de la Rapid mă întristează"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Mitică Popescu a făcut şi o analiză a campionatul intern de fotbal: de la competiţia în sine până la fanii de pe stadioane. Celebrul actor nu uită Rapidul:

 

Despre Liga I: Dumitru Dragomir spunea că Liga I e în creştere. Păi, şi noi creştem, nu stăm pe loc. Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim.
Despre fani: Poţi să mai mergi cu o femeie sau cu copiii la fotbal? Nu înţeleg de ce merg acolo, la stadion, de ce nu se bat pe stradă?
Despre patroni: Nu mă interesează niciunul. Sunt mai mult îndrăgostiţi de bani, nu de fotbal.
Despre jucători: Îmi pare rău că nu vor să stea la o echipă şi că freacă tuşa de pomană prin străinătate. Foarte mulţi dispar şi când reapar este pentru că nu mai sunt buni.
Despre Rapid: Sunt atâtea modificări în lot, încât nu mai ştiu ce să cred. Păi, de ce să-l dea Copos pe băiatul ăsta, Mazilu, şi apoi să-i caute un înlocuitor? Mă întristează, şi aceleaşi lucruri se întâmplă la celelalte cluburi.

Citeşte mai multe ştiri pe rapidisti.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  06 Februarie 2008, 14:55

bai jegule tu'"un rapidist adevarat" ce cauti pa forumul asta ma pui de oaie.ma tu care ai fost conceput pe centura bucurestului cu o javra de turcalet(avea prezervativul resapat)vorbesti de fotbal .mars la stana si numara cacaezele lui becali infectule

 •  06 Februarie 2008, 14:06

muje la tot ce e rapid si tot giulestiul

 •  06 Februarie 2008, 13:37

Pentru " un rapidist adevarat": Bai clapaug cu nasul mare, mai fura maica-ta butelii? l-ai scos pe taica-tu din mina din Maramures unde rea la "cules de fier vechi" iar sora-ta tot la ADP Roma, sectia trotuare?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează