FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ ANTRENORI "DE AVARIE"

EXCLUSIV A fost kamikaze! E oficial: decizia lui Negoiță a fost cea mai proastă din Liga 1! » Cum a distrus-o pe Dinamo

Articol de - Publicat joi, 05 aprilie 2018 09:25

”Tati” Vasile Miriuță e cel mai slab dintre tehnicienii numiți pe parcursul sezonului. A dezamăgit și la Chiajna, și la Dinamo, conform unei analize a Gazetei Sporturilor. Grozavu îl urmează: doar 0,28 puncte pe meci.

Ca antrenor nu e simplu să preiei o echipă în timpul sezonului. Gică Hagi a și spus-o răspicat, în repetate rânduri, după eșecurile înregistrate la națională și la Galatasaray: "Dacă mă mai implic în vreun proiect, numai de la început!".

Dar majoritatea tehnicienilor de la noi nu-și permit un asemenea lux. Și acceptă să intre în circuit și pe parcurs. Chiar dacă n-au făcut ei pregătirea de vară și trebuie să lucreze cu "materialul" moștenit.

În Liga 1, 2017-2018, n-au intervenit decât 9 schimbări de tehnicieni pe parcursul stagiunii. Ca niciodată în ultimele 6 campionate! Însă până acum, niciunul dintre cei care au riscat n-a reușit să miște lucrurile de asemenea manieră încât să se poată vorbi de-un adevărat reviriment al formației pe care o conduce.

Catastrofă la "câini"

Cel mai rău stau Vasile Miriuță și Leo Grozavu. Miriuță, în primul rând! A avut două tentative, ambele în sezonul regulat, înregistrând tot atâtea eșecuri. Pe Chiajna a preluat-o pe locul 10 și a lăsat-o, după 9 meciuri pe bancă, pe poziția a 12-a. Realizând doar 0,56 puncte în medie pe partidă.

S-a dus la Dinamo, în locul lui Contra. A avut la îndemână un lot superior calitativ, aspect relevat și de media punctelor per partidă, 1,61, dar a ratat obiectivul, calificarea în play-off. Ceea ce la Dinamo echivalează cu o catastrofă.

Trăiește din zestrea lui Popa

Grozavu, la rându-i, a preluat-o pe ACS Poli pe locul 9, dar dacă în play-out e la un punct distanță de poziția a 6-a, de baraj, o datorează mai degrabă zestrei moștenite de la predecesorul Ionuț Popa. Sub conducerea lui, bănățenii sunt încă fără victorie.

Cu o medie de 0,28 puncte pe partidă, Leo e cel mai slab dintre tehnicienii numiți în cursul acestui sezon. Mai slab și decât Marin Barbu, care a preluat-o pe Juventus pe 14 și a lăsat-o tot acolo, dar măcar a făcut 0,59 puncte pe etapă. 

2 schimbări de antrenor au operat în acest sezon Dinamo, Chiajna și Juventus. Cele mai multe

 08 092

Are stofă

Marius Baciu e de doar șapte etape pe banca lui Juventus, dar se vede că are stofă de antrenor. Sub comanda lui, formația din Colentina a căpătat o altă față și asta se distinge acum și în clasament. Ex-stelistul e cel mai bun dintre antrenorii "de avarie", iar cea mai mare notă și-a luat-o vineri, în Ștefan cel Mare, unde a furnizat marea surpriză de până acum a play-out-ului: 2-1 cu Dinamo. 

08 rk marius baciu

Soluția cea mai bună

Coborât din birou pe banca Chiajnei, Ion Moldovan a luat echipa pe 12 în clasament și acum e pe poziția a 4-a în play-out, adică a 10-a "la general". Iar media sa de puncte, 1,09 pe meci, spune că a fost și este soluția potrivită la Concordia. Neagoe, la rându-i, face și el o treabă bună la Sepsi. Dar încă n-a reușit să scoată echipa din zona fierbinte. 

cpr7114 ion moldovan

Excepțiile Bratu, Nagy și Mulțescu

Venit în locul lui Miriuță la Dinamo, Bratu n-a fost prins în ierarhia GSP deoarece are doar trei meciuri la activ în campionat. Prea puțin pentru o evaluare obiectivă. Tot pe afară a rămas și Sandor Nagy, care a asigurat interimatul la Sepsi, o etapă (0-3 cu Viitorul), după îndepărtarea lui Valentin Suciu. La fel, Mulțescu, abia numit la Astra, în locul lui Edi Iordănescu. 

09 sandor nagy covasnamedia ro

08 09

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
redshow
redshow  •  05 Aprilie 2018, 22:26

Contra, sincer mi se pare mai slab ca Miriuta. Din punctul meu de vedere ca anti-ciorbar , anti PSD , anti-***-*** dar Pro-Borcea cel mai OK antrenor pentru Dinamo (STRICT RAPORTAT LA OBIECTIVELE REALISTE SI REALIZABILE CONFORM VALORII LOTULUI SI BUGETULU-ADICA LIGA1 SI CUPA ROMANIEI ---IN NICI UN CAZ CUPE EUROPENE) mi se pare C ornel Talnar

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1211076955587563
Popescu Silviu  •  05 Aprilie 2018, 20:21

Domnu ziarist te-ai chinuit degeba ... comapra antrenorii dupa acelasi nr de meciuri ... ca altfel e de pomana. Ce medii compari tu daca imparti punctele la un nr diferit de meciuri.Un articol inutil.Compara primele 10 meciuri sau ultimle 10 sau cite 7 dupa primele 3. E de inteles esti "ziarist" nu inginer. Intreba-l pe Gembasu.Lasa cifrele pt cei care stiu sa le citeasca si sa le interpreteze.Numai bine.

169060557063831
Stefan Anghel  •  05 Aprilie 2018, 13:52
Postat de ffdp pe 05 Aprilie 2018, 12:55

Unchiule esti depasit de situatie ....a fost o cearta intre balint si olaroiu ....nu am zis ca au jucat impreuna ...si chiar daca era adevarat ce a zis olaroiu despre balint ....nu este problema noastra ....fiecare este liber sa faca ce vrea ....referitor la savulescu ...cauta pe net vezi cu cine s-a insurat ala ...ce sotie are ....pe mine nu ma intereseaza ce față are unul sau altul ....fiecare cum l-a lasat d-zeu ....doar fcsbistii sufera de narcisism ..." iei ieste numarul 1 "

"CAUTA PA NET" ...AI NU MA INNEBUNI ! PAI ACUM SI BOMBONEL ARE COPII,BA CHIAR SI SIR ELTON JOHN ! EXISTA STRAIGHT...HOMO SI BI DE LA BENDEAC ...ZI-LE EXPERIMENTE DE STUDENTI *** SI LASA-LE ASA !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează