FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV A semnat, dar încă poate pleca! Am aflat clauza-surpriză din contractul lui Penedo

Articol de - Publicat sambata, 02 iunie 2018 19:53

Jaime Penedo, 36 de ani, a ajuns la un acord cu Dinamo și va continua la formația alb-roșie, la care a venit în urmă cu două sezoane.

Portarul din Panama a semnat un contract pentru un an, însă Dinamo nu este convinsă 100% că îl va avea în sezonul viitor în poartă.

Penedo și-a păstrat în contract o clauză conform căreia va putea pleca oriunde după Campionatul Mondial. Condiția este ca acel club să achite 100.000 de euro.

MERGE LA MONDIAL

Portarul Penedo este singurul jucător din Liga 1 care va participa la Campionatul Mondial din Rusia, fiind convocat în lotului naționalei Panama. În acest sezon, Penedo a jucat 37 de meciuri pentru Dinamo. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la Arabe Unido, Cagliari, Osasuna, CSD Municipal, Los Angeles și Saprissa.

FANII L-AU CONVINS

"Dacă ești câine adevărat rămâi la Dinamo", "Noi vrem să stai aici, dar nu e decizia noastră", "Te rugăm să rămâi, ești cel mai bun portar", "Nu pleca, ești cel mai bun din lume, avem nevoie de tine. Acest sezon a fost o greșeală, dar în următorul sigur vom câștiga un trofeu" sunt doar câteva dintre mesajele primite de Penedo pe Instagram, în comentarii.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
duta_dd
duta_dd  •  04 Iunie 2018, 17:27

Hai sa ne *** ... crapa gsfcsb-istii ca a semnat Penedo si scot la iveala tot felul de "dezvaluiri" ... :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  03 Iunie 2018, 21:02
Postat de alskar pe 03 Iunie 2018, 01:58

stă pt banii ce vin de la FIFA. Dacă rămâne fără echipă, nu mai încasează nimeni banii. Așa, îi fac pe jumate: clubul și jucătorul. Decât nimic...

Nu stii despre ce vorbesti.. documenteaza-te inainte de a comenta.

alskar
alskar  •  03 Iunie 2018, 01:58
Postat de dinamo_fan pe 03 Iunie 2018, 01:00

ceva de neimaginat in lumea ta. nu-i asa ? portar de mondiale la o echipa de playoff, nu cred ca sta pentru bani...sta pentru faptul ca e respectat si apreciat..si de club si de fani.

stă pt banii ce vin de la FIFA. Dacă rămâne fără echipă, nu mai încasează nimeni banii. Așa, îi fac pe jumate: clubul și jucătorul. Decât nimic...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează