FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Adio, Dinamo! Fotbalistul dorit cu insistență de Bratu s-a înțeles cu o echipă din play-out: "Și jucătorul vrea să rămână la noi"

Constantin Dima (dreapta) FOTO: Ionuț  Tabultoc
Constantin Dima (dreapta) FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2018 16:18

GSP.ro a scris încă de acum o săptămână despre faptul că Florin Bratu și l-ar dori la Dinamo pe fundașul Constantin Dima (18 ani), împrumutat pentru acest sezon la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dorința lui Bratu nu va avea cum să fie materializată din cauza unei clauze incredibile prin care Sepsi îl poate achiziționa definitiv pe Dima contra infimei sume de 50.000 de euro.

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a confirmat pentru GSP.ro că echipa covăsneană a demarat deja procedurile pentru achiziționarea talentatului fundaș central de 18 ani.

"Așa ne-am înțeles acum un an de zile cu clubul. Deja am depus confirmarea pentru Dinamo de 7 zile. Totul este în termen. Așa s-a făcut contractul, noi aveam opțiunea de prelungire. Vrem ca el să rămână jucătorul nostru. 

Din ce am vorbit cu directoroul sportiv, și jucătorul și-a manifestat intenția de a rămâne la noi", a spus Dioszegi, pentru GSP.ro. 

Cotat la 150.000 € pe transfermarkt, Constantin Dima, care evoluează și pentru naționala U19, a jucat 19 meciuri pentru Sepsi în actuala ediție a Ligii 1, iar Florin Bratu ar fi dorit ca fotbalistul să se alăture noului proiect de la Dinamo din această vară. Lucru care nu se va mai întâmpla, Dima urmând să continue la Sepsi pentru cel puțin un an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
indolentu
indolentu  •  15 Mai 2018, 16:06
Postat de 1prezescu pe 15 Mai 2018, 09:22

Ce este rau in acest transfer ?? La anul SEPSI OSK va juca in play off pentru un loc pe podium !! Vor veni si alti jucatori la SEPSI,fiind cea mai serioasa si civilizata echipa din primul esalon!!!

tihi nu mai visa atit

1prezescu
1prezescu  •  15 Mai 2018, 09:22

Ce este rau in acest transfer ?? La anul SEPSI OSK va juca in play off pentru un loc pe podium !! Vor veni si alti jucatori la SEPSI,fiind cea mai serioasa si civilizata echipa din primul esalon!!!

demolarii
demolarii  •  14 Mai 2018, 19:19

Important e ce vrea jucătorul, în situația aceasta. Sepsi poate achita clauza de transfer, dar noul contract trebuie semnat și de jucător. Cat privesc autorii clauzei e posibil că aceștia să fie directorul din perioada când a fost perfectat împrumutul: adică Mutu și prietenul său Contra...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează