FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Gafă marca Dinamo » "Câinii" pot pierde un internațional pentru "bani de semințe"! Bratu face scandal

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2018 12:54

”Câinii” sunt la un pas să îl piardă pe Constantin Dima, unul dintre cei mai talentați tineri și internațional under 19. Împrumutat la Sepsi, fundașul central are în contract o clauză care îl poate transforma definitiv în jucătorul secuilor.

Florin Bratu se bazează tot mai mult pe tinerii jucători din curtea lui Dinamo și a anunțat că o parte dintre cei împrumutați se vor întoarce în noul sezon pentru a fi piese de bază în angrenajul "cânilor roșii". Nu e cazul lui Constantin Dima, 18 ani, împrumutat în acest sezon la Sepsi Sfântu Gheorghe!

Problema a apărut în momentul în care "Bratone" și-a pus pe hârtie planul pentru noul sezon și l-a cerut pe internaționalul U19. Cei din club i-au transmis că împrumutul a fost făcut cu o clauză prin care Sepsi îl poate opri definitiv pe stoper dacă achită 50.000 €. Iar echipa antrenată de Eugen Neagoe i-a anunțat deja pe dinamoviști că vor activa clauza!

Conform surselor ziarului, Bratu a făcut scandal în birourile de la RIN când a aflat de clauză și a cerut ca persoana care a negociat contractul de împrumut să fie trasă la răspundere.

17 meciuria jucat Dima în acest sezon de Liga 1, toate pentru Sepsi 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  09 Mai 2018, 19:29

Victoraş, ca de obicei, ***!Jurnalist de doi bani...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

babahuda
babahuda  •  08 Mai 2018, 19:57

citat """contactat Gabi Raduta pentru a ne explica care este situatia lui Dima si ce este cu aceasta clauza. Lucrurile nu stau deloc asa, Dinamo daca l-ar mai pastra sub forma de imprumut pe Dima inca un sezon la Sfantu Gheorghe, ar trebuie sa achite 50 000 de euro, nici vorba ca Dinamo sa il piarda pe jucator, mai ales ca ne vom baza pe el din sezonul urmator. Florin Bratu de asemenea a negat informatia ca ar fi creat scandal si ca ar fi dorit ca presupusul vinovat sa fie tras la raspundere pentru situatia creata, deoarece prioritatea lui acum este Dinamo si finalul sezonului.""""

mir21
mir21  •  08 Mai 2018, 19:04

A facut scandal o *** bratu, nu mai deraiati ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează