FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Adrian Marțian vrea Dinamo! Întâlnire de gradul zero cu Ionuț Negoiță: „Și azi pot da banii! Nu mi-e frică de fani, sunt prea puternic pentru lumea asta”

Articol de , - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 13:27

Adrian Marțian, 48 de ani, cel care deține brand-ul UTA Arad, este ultimul nume care se așază la masa negocierilor cu Ionuț Negoiță pentru a cumpăra Dinamo.

Omul de afaceri a demarat deja negocierile: „Discut de circa zece zile preluarea lui Dinamo. E o afacere care mă interesează. Am capacitatea să susțin singur cheltuielile clubului, aș vrea să dezvolt acest brand, care, cu bunele și relele lui, înseamnă un nume important în istoria fotbalului românesc. Tratativele merg deocamdată într-o direcție bună, dar mă interesează în primul rând să am o situație clară a clubului, să știu exact ce am în spate. 

Sunt gata să iau Dinamo la un preț corect, nu pe un leu. Am resimțit anumite presiuni dinspre club, nu direct de la domnul Negoiță, că moare Dinamo dacă nu se bagă bani în maximum două săptămâni, dar asta nu înseamnă că mă arunc cu capul înainte fără să am o evaluare limpede a societății.”.

Marțian, care vrea să cumpere 98% din acțiunile clubului, și Negoiță se vor afla față în față pe 21 noiembrie, la ora 10, când au programată prima întâlnire pentru a pune la punct detaliile tranzacției.

EXCLUSIV Adrian Marțian vrea Dinamo! Întâlnire de gradul zero cu Ionuț Negoiță:  „Și azi pot da banii! Nu mi-e frică de fani, sunt prea puternic pentru lumea asta”

Adrian Marțian

„Pe mine clubul mă ajută pentru a face reclamă cu afacerea mea cu degresanți. În loc să dau banii la TV, am o expunere în acest fel. Asta nu înseamnă că vreau să îmi bat joc de Dinamo”
Adrian Marțian

„Pot să îi dau și azi banii lui Negoiță”

Marțian e determinat să cumpere Dinamo și spune că ar fi dispus să plătească imediat întreaga sumă pe care o va cere Negoiță. Vrea să afle întâi toate datoriile pe care le are clubul: „Eu pot să plătesc banii și astăzi, dar nu știu care sunt datoriile. Nu vreau să mă trezesc că am de plătit nu știu cât. Sunt banii mei. Am niște prieteni francezi cu care vreau să fac o afacere cu cazinouri și hoteluri, dar nu ei sunt în spatele meu. Dacă vor veni și prietenii mei francezi, unul dintre ei a finanțat campania lui Sarkozy, aș fi o forță cu Dinamo”.

Nu se teme de fani

Presiunea fanilor dinamoviști, care duc un adevărat război cu Ionuț Negoiță, nu îl sperie pe Adrian Marțian: „Nici la UTA nu au fost suporterii foarte drăguți cu mine. Dacă lucrurile vor funcționa corect și normal, nu văd de ce ar fi revoltați. Nu e normal ce s-a întâmplat cu Neagoe, care a ajuns să se opereze din cauza stresului provocat de fani. Eu sunt însă prea puternic pentru lumea asta”, a adăugat Marțian

„Am luat clubul în luna februarie 2013, cu doi, trei jucători, am intrat în martie în campionat și, chiar la început, am trecut cu 1-0 de marea rivală Poli Timișoara, care se bătea la promovare. Am reușit să duc și UTA în față, tot în lupta pentru Liga 1. Cu toată bunăvoința și deschiderea arătate, banii și planul meu de la Arad s-au dus însă naiba din cauza problemelor majore create de anumiți jucători, cu interese obscure"
Adrian Marțian despre perioada UTA

Cine e Adrian Marțian

Omul de afaceri Adrian Marțian (48 de ani) a apărut prima dată în fotbalul românesc în 2013, atunci când a venit ca finanțator la UTA. Lângă el, trebuia să vină și Adrian Mutu. Marțian a stat, însă, puțin la club, iar acea perioadă a fost marcată de numeroase controverse. La începutul acestui an, Marțian a dezvăluit la GSP Live că Mutu, Mara și Gheorghe Constantin - Costică Vâlcea - l-au ademenit să se implice în trucarea de meciuri: “„Îmi spuneau să dau 25.000, că meciul e rezolvat. Se paria prin Israel, China”. (Detaliile cazului sunt șocante și pot fi citite AICI)

Marțian și Mutu au fost inițial parteneri într-o afacere cu biodiesel, însă cei doi s-au certat serios. Omul de afaceri l-a acuzat ulterior pe Mutu că a încercat să-l asasineze. (Detalii AICI)

Citește și:

Se roagă să fie vândut Nede » Ionuț Negoiță poate da lovitura dacă Ufa îl dă pe Nedelcearu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
1705977186109649
Rocco Barocco-Fcd  •  14 Noiembrie 2019, 23:10

EU unul sa ma *** ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  14 Noiembrie 2019, 21:49

Ăsta pare un fel de Gigi ... Nu-l prea ajută mansarda , însă e cel mai tare din parcarea goală ...

nealiniatul
nealiniatul  •  14 Noiembrie 2019, 20:54

Dar nu a promovat. Au promovat in schimb Clinceni , Voluntari si alte echipe din te miri ce sate. La Dinamo se vrea performanta. Nu sunt deloc fan al echipei militiei si securitatii. Dar ii respect pentru performantele si seriozitatea avute . Prima divizie este mult mai saraca cu acest club Dinamo schiop si orb cum este acum. Nu de "invirtiti" si smecheri ca Martian asta are nevoie Dinamo.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează