FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Alexandru Albu, fundașul care-l provoacă pe Becali să-l cumpere: „Vin și o ajut pe Steaua să rezolve problemele” + Punctul comun cu patronul FCSB

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 11:00

FCSB are probleme evidente în apărare, unde fundașii centrali continuă să dezamăgească, iar apărătorii laterali sunt abia veniți la echipă și au nevoie de timp pentru a se integra.

Alexandru Albu (25 de ani), fundașul Concordiei Chiajna (Liga 2), susține că e dispus în orice moment să vină la FCSB pentru a-l ajuta pe Gigi Becali să rezolve cea mai mare problemă cu care se confruntă în aceste momente.

„Am văzut problemele pe care Steaua le are în apărare. Eu pot spune doar că am caracteristicile necesare pentru a ajuta echipa. Știu ce înseamnă Steaua și știu ce se cere acolo”, a declarat Alexandru Albu pentru GSP.ro.

Fotbalistul a fost dorit în această vară și de Rapid, însă suma de 100.000 de euro n-a fost pe placul giuleștenilor.

CREDINȚA, PUNCTUL COMUN CU GIGI BECALI

Albu ar avea un atu important în relația cu Gigi Becali: credința. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în 2017, Albu declara că la fiecare meci are la el Noul Testament.

„Am vrut să mă las de fotbal acum un an (n.r. în 2016) după ce am văzut că nu primesc nicio șansă aici. În afară de fotbal nu prea știu să fac altceva. Dacă totuși mă lăsam cred că mă făceam bucătar pentru că am diplomă. Așa era mai bine pentru toată lumea. Dar familia a fost alături de mine, m-a încurajat mereu și mi-a spus să nu renunț pentru că Dumnezeu o să mă ajute.

La fiecare meci vin cu Noul Testament după mine. Sunt o persoană religioasă și cred că datorită lui Dumnezeu am reușit să fac pasul în prima ligă. Visul meu e să ajung la echipa națională și știu că dacă voi crede în mine și mă voi ruga la Dumnezeu voi ajunge acolo. Bineînțeles, trebuie să am și evoluții bune”, spunea Albu în urmă cu doi ani.

alexandru albu se roaga
+6 FOTO
Alexandru Albu se roagă înaintea unui meci cu Dinamo

Întreg interviul poate fi citit AICI!

Fundașul a fost om de bază pentru Concordia Chiajna în ultimele trei sezoane din Liga 1, fiind integralist în majoritatea partidelor. Postul de bază al lui Albu e cel de fundaș central, dar poate juca oricând în bandă sau mijlocaș defensiv.

98 de meciuria jucat Albu în ultimele trei sezoane din Liga 1 pentru Chiajna, reușind 4 goluri

500.000 €a fost cota maximă atinsă de Albu la Chiajna, dar odată cu retrogradarea în Liga 2 a ajuns la 300.000 de euro

Citește și:

ASTRA - FCSB 2-1 // Gigi Becali, ofertă pentru Andrei Miron! EXCLUSIV Valeriu Iftime dezvăluie metoda „specială” prin care patronul îi răpește jucătorii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
fara_pista
fara_pista  •  06 August 2019, 15:52

Mai bine l-ar convinge pe Becali să se călugărească...

cornelconasu
cornelconasu  •  06 August 2019, 14:16

Alt *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109594710227369
Marius-Adrian Creţu  •  06 August 2019, 13:43

IO FIUL OMULUI Îi dau lecţii lui Gino Iorgulescu şi de fotbal şi de ... credinţă!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează