FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // Gigi Becali, ofertă pentru Andrei Miron! EXCLUSIV Valeriu Iftime dezvăluie metoda „specială” prin care patronul îi răpește jucătorii

Andrei Miron
Andrei Miron

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 10:24

FCSB a pierdut meciul cu Astra, 1-2, după o evoluție foarte slabă a jucătorilor antrenați la acest meci de Vergil Andronache. După partidă, Gigi Becali a anunțat că a transferat un fundaș central.

În minutul 40, Gigi Becali a ordonat scoaterea de pe teren a fundașului Mihai Bălașa, care a gafat la primul gol al Astrei, iar la finalul partidei a anunțat că a transferat un stoper.

Am luat fundaş central la pauză. Să vedem ce se întâmplă, că am dat telefon la pauză. Să vedem ce răspuns dă conducerea echipei respective, dacă mi-l dă. Orice jucător care  vine e mai bun decât ai noştri. Da, îl iau pe Andrei Miron!”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Cine e Andrei Miron

Andrei Miron, 25 de ani, este fundașul central al celor de la FC Botoșani. Jucătorul de picior drept a venit la echipa antrenată de Marius Croitoru în 2015 și a devenit unul dintre cei mai apreciați fundași din Liga 1. În acest sezon a bifat 3 meciuri și a marcat un gol.

Mihai Bălașa, Bogdan Planic și Iulian Cristea sunt fundașii centrali de la FCSB. Pe acest post au mai jucat Dragoș Nedelcu și Lucian Filip.

800.000 €de euro este cota lui Andrei Miron, potrivit transfermarkt

Valeriu Iftime: „Nu vreau să-l las să plece”

Contactat de GSP.RO, Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a declarat că nu vrea să-l lase să plece, dar a lăsat să se înțeleagă că Gigi Becali are o metodă de convingere specială.

Eu nu am ofertă pentru Miron! Nici pentru Soiledis nu am avut ofertă, dar s-a vorbit direct cu el și jucătorul a venit la mine plângând și spunând că vrea să plece. Bine, el avea contract până în vară și am fost de acord cu transferul.

Pe Miron nu vreau să-l las să plece! E foarte bun și nici nu am cu cine să-l înlocuiesc. Dar niciodată să nu spui niciodată! Dacă-mi dă 15 milioane de euro, accept”, a declarat Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Toni Conceicao, antrenorul perfect pentru Gigi Becali! Clauza incredibilă acceptată în contract de portughez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  07 August 2019, 09:44

Becali George, Campionatul a inceput de multa vreme iar echipa matale se indreapta vertiginos catre ultimul loc in Liga 1, in timp ce in Europa sunteti ca si eliminati !!! DEBANDADA MARE LA FCSB SI O MARE LIPSA DE PROFESIONALISM !

polistul68
polistul68  •  06 August 2019, 15:44
Postat de Valentin Ciocea pe 06 August 2019, 14:10

ca in orice afacere putea sa-si ia toti banii , dar el totusi baga din profit in alti jucatori .Altii , gen Bucsaru , Paskani , etc . au plecat cu tot profitul neinvestiind nimic .Nu rezulta de aici ca ,sunt mare gigist , cum ii numiti voi pe toti suporterii adevaratei echipe steaua cea din liga intaia .Daca ar avea gura legata sa nu mai dea pe post , toate prostiile , ar fi perfect .

Da, corect....se paote baga in alcatuirea echipei...poate sa stabileasca tactica...schimbarile.....eu zic ca, din contra...pt binele fotbalului, ar fi mai bine sa nu se bage la chestiile tehnice....vorbele raman vorbe, au rolul si greutatatea lor..dar pana la urma, tot faptele conteaza...atata timp cat angajeaza doar pesoane slugarnice, nu va face performanta....iar traseul Stelei/FCSB arata clar ca se indeparteaza de performanta....

polistul68
polistul68  •  06 August 2019, 15:12

In sfarsit, o idee buna...sa plece din tara..dar va avea un mare soc, cand va vedea ca nici un jucator de la echipa lui, nu va face fata nici in liga a 2-a din Anglia....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează