FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Toni Conceicao, antrenorul perfect pentru Gigi Becali! Clauza incredibilă acceptată în contract de portughez

Toni Conceicao
Toni Conceicao

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 09:45

FCSB își caută antrenor, iar Gigi Becali a spus că va alege dintre doi străini. Echipa roș-albastră ar putea avea ca tehnician pe Antonio Conceicao, care a surprins la CFR Cluj: a acceptat să-i fie introdusă o clauză în contract prin care să ia acordul conducerii atunci când face primul „11”.

„În finală, pentru postul de antrenor la Steaua, au rămas doi antrenori. Ambii sunt străini, sunt foarte cunoscuți fotbalului românesc, îi știți bine", a declarat Becali, ieri, la TV Digi Sport. Aproape sigur, Toni Conceicao, 57 de ani, va fi alesul!

El a antrenat-o în mai multe rânduri pe CFR, ultima dată chiar mare parte din sezonul precedent, când a preluat echipa în vară, după Edi Iordănescu, și a lăsat-o pe primul loc, la începutul lui 2019.

Conceicao s-ar plia perfect pe ceea ce a anunțat mereu Becali în privința condițiilor pe care viitorul tehnician trebuie să le îndeplinească și anume să respecte imixtiunea patronului.

Portughezul a șocat, realmente, fotbalul românesc anul trecut, când a fost dezvăluit contractul lui cu CFR.

Existau acolo clauze prin care el se angaja să prezinte pentru aprobare, în fața conducerii, componența primului 11. Conceicao n-a dezmințit la acea vreme dezvăluirile, ci a amenințat că va merge în instanță.

Conceicao e un antrenor cu foarte mare experiență. În această vară împlinește 20 de ani de când a debutat în această meserie.

A pregătit multe echipe decente din Portugalia, exemple: Setubal, Belenenses, Moreirense. Conceicao ar putea sta pe bancă încă de joi, când FCSB dispută prima manșă din turul 3 preliminar în Europa League, împotriva cehilor de la Mlada Boleslav. 

6 trofee, două titluri, 3 Cupe și o Supercupă a câștigat Conceicao la CFR în cele 3 mandate pe care le-a avut: aprilie - noiembrie 2009, decembrie 2015 - iunie 2016 și iulie 2018 - februarie 2019

Citește și:

Gianluca Zambrotta și Mauro Camoranesi, refuzați de Gigi Becali! S-a gândit și la alte nume-surpriză

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
spartcapus
spartcapus  •  06 August 2019, 19:23

Portughezul? Mai mult ca perfect!:))))))))))))))

2219685258092191
Bajea George  •  06 August 2019, 18:34

Ehei, Free Gigi, alias Gheorghe Becali, a crezut că-l va tocmi pe portughezul Toni Conseicao, antrenor la FCSB, la fel de ieftin ca pe cei autohtoni. Numai că acesta l-a îndemnat pe Gigi să bage mâna adânc în sacul cu euroi, moment la care oierul din Pipera s-a speriat și a sistat orice demers de negociere. Altul la rând !

florinso
florinso  •  06 August 2019, 16:10

Anu ăsta nu prindem play off ul.Mi e sa nu retrgradam, de Europa nici nu am curaj ul sa ma gandesc.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează