FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Alibec îl atacă frontal pe MM Stoica: "Nu m-a vrut niciodată! Asta îi spunea lui Budescu pentru a băga râcă între noi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 14:03

Denis Alibec, atacantul de 27 de ani al Astrei, a acordat un interviu de 3 pagini pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor, în care a vorbit despre perioadele de la FCSB și Inter și despre probleme medicale avute.

În interviu, Denis Alibec îl acuză pe Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, că nu l-a vrut la echipă și că îl mințea pe Budescu înainte ca acesta să vină la formația roș-albastră.

- Ce ai găsit la FCSB?
- A fost o perioadă frumoasă în primele șase luni. Colegii m-au primit foarte bine, și patronul, și MM m-au primit bine. Dar odată cu plecarea lui Reghe s-a schimbat totul.

- Ai avut o discuție cu Dică atunci când el a semnat cu FCSB. Ce ți-a zis?
- Ne cunoșteam de la Viitorul, am fost colegi acolo. M-a sunat și m-a invitat la o cafea. Am fost de acord, știam că e un băiat bun. Mi-am propus să-l ajut în relația cu colegii mei. Să fie aproape de el, să ne unim pentru el.

- Și de unde a venit schimbarea asta radicală?
- Probabil de la MM, nu știu.

- Avea ceva cu tine?
- Din câte am înțeles, el nu m-a vrut niciodată la Steaua. Nu știu dacă ăsta a fost motivul. Dar cât a stat mister Reghecampf s-a comportat frumos cu mine, nu am avut probleme. Probabil că s-a schimbat după cearta de la Ovidiu, când m-am întors către el. (Detalii aici)

- Nici pe Budescu nu l-a vrut?
- Din ce am înțeles, el i-a zis lui Budescu că eu nu-l vreau la Steaua. Înainte de a veni. Probabil pentru a băga râcă între noi. Nu știu de ce a făcut asta! Am auzit mai târziu chestia asta.

- Dar voi nu sunteți prieteni? L-a crezut pe MM?
- Suntem prieteni și acum, normal. Nu știu dacă a crezut, poate l-a făcut să creadă, eu știu? Dar noi vorbim și acum.

- Apropo de acel moment, MM are obiceiul de a da indicații în timpul meciului?
- Da, se vede și la televizor. Pe teren nu-l auzi atât de mult, dar se observă la TV că vorbește mai mult decât trebuie de pe bancă. Certuri multe n-au fost.

- Te deranja în vreun fel că patronul afla imediat totul?
- Da, păi și după acel eveniment el s-a dus imediat pe Facebook să scrie tot. La Steaua nu rămâne nimic în interiorul clubului. Orice se întâmplă se află imediat în presă

Citește AICI materialul integral: Interviu INCENDIAR cu Denis Alibec în McLaren-ul de 180.000 de euro: "Am jucat la Steaua fără să văd cu un ochi, apoi mi-au spus că am păcălit fotbalul" » TOTUL despre Gigi Becali și relația cu Dică

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  26 Septembrie 2018, 15:48

Toata lumea il acuza pe Becali ca se baga peste antrenor si de fapt cel care se erijeaza in adevaratul antrenor-cu voia patronului-este MM Stoica!Din cauza ca "presa"ii mananca din palma,are credit nelimitat!Cand Piturca-pe atunci antrenor la ei- l-a usuit de pe banca si i-a zis sa nu mai manance ce nu trebuie, ca ce persecutati sunt ei de arbitri,Gigi-avand de ales intre cei doi-l-a ales pe...MM Stoica!Fanii il contesta pe Dica, iar MM cade mereu in picioare!

loko1
loko1  •  26 Septembrie 2018, 14:57

Jiji se vedea miliardar!A luat cea mai mare țeapă,și nu era de la Vlad Valahu.

valeri.gazzaev.
valeri.gazzaev.  •  26 Septembrie 2018, 14:38

Nu e o noutate ca meme e sifonul patronului. Asta e mersul lucrurilor la clona fc fcsb (care nu e Steaua). O rusine de club, o pata neagra pe fotbalul romanesc !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează