FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Anamaria Prodan, „aroganță” supremă: „Nu suport să-mi verific conturile din bancă! Cumpăr orice, nu mă uit la bani”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 11:06 / Actualizat sambata, 29 august 2020 11:24

Agentul de jucători Anamaria Prodan (47 de ani) a fost invitata emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” și a vorbit fără menajamente despre relația cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la Al Wasl.

  • Emisiunea Prietenii lui Ovidiu, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, este difuzată în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00, pe GSP.RO

În timpul emisiunii această a vorbit despre banii pe care-i are, despre cât câștigă soțul ei în Emiratele Arabe Unite și despre vacanța pe care și-o dorește, dar de care nu prea are parte.

"Banii noștri sunt la comun. Suntem o familie. Eu i-am făcut contractul lui Reghecampf, dar nu știu exact câți bani câștigă. Are prime, mai vine conducerea le mai dă un ban. Eu niciodată n-am verificat conturile de la bancă. Nu suport să mă uit. Laur face absolut totul. Eu nu i-am verificat telefonul în viață asta, nu l-am verificat cu nimic", a dezvăluit Ana.

Plânge după o vacanță liniștită

"Eu nu trăiesc pentru lume. Ci pentru mine și familia mea. Eu în 15 ani n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău, dar Laur că antrenor are o săptămâna de vacanță vara, apoi pleacă în cantonament. Iar eu mereu în perioada aia sunt cu transferurile. Apoi, iarna de Sărbători sunt pe telefoanele și fac transferuri, copii mei abia găsesc momente să vorbească cu mine. Când se termină transferurile se termină și vacanțele. Unde să plecăm?", mai spus Prodan la emisiune

+7 FOTO

"Mașina de 375.000 de dolari, un Ferrari, e cumpărat acum 2 ani. Era visul lui și și-l dorea foarte tare. La cât muncește omul ăsta și la câți ani fără vacanță are îl merita"
Anamaria Prodan, agent jucători

Anamaria Prodan a purtat haine și accesorii de 590.000 € la interviul cu reporterii GSP!

În timpul unui interviul din luna ianuarie a acestui an acordat Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan a purtat haine și accesorii de lux în valoare de peste jumătate de milion de euro!

+7 FOTO

"Cumpăr orice și niciodată nu mă uit la preț", recunoaște impresara. "Eu îmi cumpăr orice îmi place și niciodată nu mă uit la preț. Dar nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu știu ce firmă de fițe. Contează în primul rând să îmi placă ce-mi cumpăr, să mă simt bine în hainele respective și, bineînțeles, să îmi stea și bine. Recunosc că îmi place să fiu în trend cu moda de fiecare dată. Mă răsfăț când am ocazia", recunoaște Anamaria.

Moment delicat pentru Reghecampf în direct: „Aventură amoroasă între Ana și Alexa? N-am mai fi existat noi!”

CITEȘTE ȘI

Anamaria Prodan, vedetă în The Sun: „Un model Playboy vrea să cumpere o echipă din România. Cel mai HOT agent din lume”

FOTO Anamaria Prodan, imagini sexy la plajă, la Cannes » S-a pozat și cu fiica ei, Rebecca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
136274321509332
Asghar Ali  •  30 August 2020, 18:47
Postat de johnwick pe 29 August 2020, 18:35

ia pune o poză de-alu zîna ta, fără photoshop

Asta e urâtă de când o știu din 2007 ,cand am văzut-o la un semafor, neagră și strâmbă din toate unghiurile !!

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  30 August 2020, 11:22

Degeaba ... bunul simt si respectul nu se cumpara , se castiga ! Prin urmare , cucoana asta tot "saraca" ramane !

el.jefe
el.jefe  •  30 August 2020, 07:43
Postat de johnwick pe 29 August 2020, 18:36

ce mă distrează toți săracii care se oftică pe-aici :))

Mirosi a urda

Vezi toate comentariile (58)
Comentează