FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anamaria Prodan îl contrazice pe Gigi Becali: "Îi căutăm echipă lui Dennis Man"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 16:41

După ce Gigi Becali a anunțat astăzi că nu va mandata pe nimeni în ceea ce privește intermedierea transferului lui Dennis Man, Anamaria Prodan îl contrazice pe finanțatorul stelist, după ce și presa italiană notase azi că Man ar fi mandadat un impresar italian pentru a-i găsi o echipă puternică în străinătate. 

"Alberto Faccini este asociatul cu care eu lucrez în Italia și împreună încercăm să găsim posibile echipe foarte mari care sunt interesate de un eventual transfer al lui Dennis. 

Cu Alberto lucrez de mai multă vreme și lucrez pentru binele jucătorilor pe care-i am sub contract. Este un om incredibil, un om foarte serios",  a declarat Anamaria Prodan, în exlusivitate pentru GSP.ro. 

Italienii de la giallorossi.net au anunțat că fotbalistul de 19 de ani al FCSB-ului se află în vizorul lui AS Roma și Bayern Munchen. Alte două echipe interesate de Man ar fi Bayer Leverkusen și Eintracht Frankfurt.

În acest sens, anunță sursa citată, l-ar fi mandat pe agentul italian Alberto Faccini pentru a-i găsi o echipă la care să se transfere, mai scrie sursa citată

"Eu nu dau la Steaua nicio reprezentație pentru niciun jucător. Jucătorilor tineri de 19-20 de ani nu le dau niciun mandat de reprezentare. Vom vorbi despre acești jucători peste doi ani" George Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ando89
ando89  •  15 Februarie 2018, 20:09

Parcă era la fermier caută nevastă:))

mosvasile
mosvasile  •  15 Februarie 2018, 19:52

Azi e Craciunul la fcsb-istii de la GSP,prinzand curaj cand au vazut abandonul lui Lazio,care a venit cu rezervele!Si iar ne sufoca cu cele mai *** personaje!Care sunt alea?Pai nu se vede?MM si Anamaria!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  15 Februarie 2018, 17:30

Sa-mi traduca si mie cineva fraza asta : "Alberto Faccini este asociatul cu care eu lucrez în Italia și împreună încercăm să găsim posibile echipe foarte mari care sunt interesate de un eventual transfer al lui Dennis. "???? in ce limba vorbeste ? Pai daca "posibilele cluburi mari"sunt interesate de fotbalist....de ce il mai cauta ei ? Doamne. Vrea si mop sa-si dea importanta :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează