FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Baptista i-a șocat pe doctorii din Cluj la control! "Bestia" a plecat de urgență din țară

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 23:11

Julio Baptista a plecat să se trateze la Barcelona după probleme grave la genunchi, RMN-ul solicitat de către club relevând faptul că are bursită și cartilajele genunchiului afectate.

Julio Baptista s-a dorit a fi un mare boom, dar a ieșit un uriaș fiasco. "Bestia", ajunsă la 37 de ani, a prins foarte puține minute în tricoul campioanei, în rest a fost doar spectator ori s-a remarcat în social media. Lucru care i-a enervat și mai mult pe oficialii CFR-ului, care s-au acuzat unul pe celălalt pentru cum s-a făcut transferul la jumătatea lunii august, unul fără o vizită medicală în prealabil.

L-a șocat pe doctor

Zilele trecute, după mai multe săptămâni în care atacantul a acuzat dureri la genunchi și imposibilitatea de a se putea pregăti la parametri optimi, după câteva ieșiri neortodoxe ale vedetei care s-a simțit lezată că nu este băgată în seamă și nu e luată în calcul pentru primul 11 și pentru a fi un lider al vestiarului, clujenii l-au trimis pe Baptista să facă un RMN. În sfârșit, ceea ce ar fi trebuit să facă din vară. Au povestit oameni din club pentru Gazeta Sporturilor: "Doctorii au rămas interziși la Cluj, după test. Are bursită, cartilajele sunt praf, conform aprecierilor medicale, are și ruptură de menisc. Ni s-a spus: "Cum de mai poate să meargă, la ce are, darămite să mai joace fotbal?!". Zilele trecute, a plecat la Barcelona să se trateze acolo".

Niciun gând să plece definitiv

Starul brazilian se va întoarce, cu siguranță. Mai are contract până-n vară și nu are de gând să renunțe, chiar dacă oficialii din Gruia nu știu ce să mai facă pentru a forța divorțul. Baptista nu este apreciat nici la nivelul vestiarului, a avut diverse contre cu "greii" echipei. "În acest moment, el câștigă 15.000 de euro pe lună plus bonusuri, iar din ianuarie va câștiga dublu. Cei de la club vor să scape de Baptista, însă el vrea să-și ducă înțelegerea la bun sfârșit. El, oricum, e cu afacerile lui, cu parteneriate de imagine, la antrenamente mai venea ca să aibă de unde pleca", au transmis ardelenii. 

Julio Baptista a avut o carieră remarcabilă când era în putere, cu 5 goluri în 48 de selecții pentru Brazilia, campion cu Real Madrid, angajamente la Cruzeiro, Sevilla, Arsenal Londra și AS Roma. 

43de minute a strâns Julio Baptista în trei partide oficiale pentru CFR Cluj: 22 de minute cu Dudelange (2-3), 20 de minute cu Gaz Metan (0-0) și un minut cu Sepsi (1-2)

22 de luni trecuseră de la precedentul meci oficial al brazilianului până să semneze cu ardelenii, Baptista jucând ultima dată pentru Orlando City

Ce este bursita

Bursita este întâlnită la sportivi. Bursa este un mic sac cu lichid, ce funcţionează ca suprafaţă de alunecare între diferite ţesuturi ale organismului, pentru a reduce frecarea. În urma inflamaţiei, bursa se umflă, devine rigidă şi nu mai funcţionează ca o suprafaţă de alunecare între tendoane, muşchi şi oase. Se sporeşte, astfel, procesul de frecare dintre acestea şi apar durerea, senzaţia de tensiune, roşeaţa, căldura şi umflarea zonei adiacente bursei. Continuarea activităţii premergătoare bursitei va agrava simptomele şi va îngreuna vindecarea. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mountytoma
mountytoma  •  28 Noiembrie 2018, 11:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  28 Noiembrie 2018, 11:21

Bravo lui ca a gasit fraierii pe care sa-i prosteasca!Nu iei asa un mamut,o fosila terminata sii ii dai si bani cu galeata unui fotbalist expirat demult!Asa le trebuie celor de la CFR!Ma intreb unde a fost ""intelepciunea ardeleneasca"" atunci cand au semnat cu terminatul asta?

martinpen
martinpen  •  28 Noiembrie 2018, 08:02
Postat de ang3ldev1l pe 28 Noiembrie 2018, 03:31

50k pe luna ii costa Bestia pe ceferisti, plus tratamentele medicale afara :)

Stiau costurile si cand l-au angajat, nu te ingrijora de alte echipe...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează