LIGA 1  ·  JIUL PETROȘANI

EXCLUSIV VIDEO Bătaie în vestiarul unei foste echipe de Liga 1: „A fost o altercație la baie” / „Mi-au spart dinții și mi-au rupt coastele”

Foto: Gazeta Sporturilor +11 FOTO
Foto: Gazeta Sporturilor

Joi, 01 August 2019, 10:26

Alin Simota, fostul finanțator de la Jiul Petroșani din perioada 1999-2012, a povestit la GSP Live un episod controversat din 2007, când jucătorul Mihai Lungan a dezvăluit că a fost bătut de bodyguarzii lui Simota.


„Au fost la un moment dat niște discuții mai dure cu anumiți jucători, că nu-și făceau treaba.  S-a petrecut o altercație în vestiar, la baie, între niște colegi de-ai mei și un jucător Mihail Lungan, dar s-au rezolvat problemele. S-a terminat cu bine. Cel mai trist episod a fost acesta, pentru că lucrurile au degenerat. E un episod trist și regretabil. Ăsta e cel mai trist episod de când am fost eu la echipă”, a declarat Alin Simota la GSP Live.

Ce spunea Lungan: „Mi-au spart dinții și mi-au rupt câteva coaste”

La vremea respectivă, Lungan declara: „Când să plec din vestiar, am fost oprit de doi oameni. M-au luat la bătaie. M-au lovit din toate părțile în tot corpul. Mi-au spart dinții și mi-au rupt câteva coaste”.

Jucătorul a fost și la Poliție unde a depus plângere, dar ulterior a retras-o. Gazeta a urmărit subiectul la vremea respectivă și a prezentat imaginile cu Lungan, care prezenta urme vizibile de lovituri.

an 1138mihai lungan +11 FOTO

Citește și:

EXCLUSIV Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani, dezvăluiri incredibile: „Jucătorii pariau pe scor exact chiar la casa de pariuri a soției unuia dintre ei”Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Darmstadt

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Wehen Wiesbaden - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Leverkusen - Wolfsburg

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Monchengladbach

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Freiburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1