FOTBAL  »  Superliga  »  JIUL PETROȘANI

EXCLUSIV VIDEO Bătaie în vestiarul unei foste echipe de Liga 1: „A fost o altercație la baie” / „Mi-au spart dinții și mi-au rupt coastele”

Foto: Gazeta Sporturilor +10   FOTO
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 10:26

Alin Simota, fostul finanțator de la Jiul Petroșani din perioada 1999-2012, a povestit la GSP Live un episod controversat din 2007, când jucătorul Mihai Lungan a dezvăluit că a fost bătut de bodyguarzii lui Simota.


„Au fost la un moment dat niște discuții mai dure cu anumiți jucători, că nu-și făceau treaba.  S-a petrecut o altercație în vestiar, la baie, între niște colegi de-ai mei și un jucător Mihail Lungan, dar s-au rezolvat problemele. S-a terminat cu bine. Cel mai trist episod a fost acesta, pentru că lucrurile au degenerat. E un episod trist și regretabil. Ăsta e cel mai trist episod de când am fost eu la echipă”, a declarat Alin Simota la GSP Live.

Ce spunea Lungan: „Mi-au spart dinții și mi-au rupt câteva coaste”

La vremea respectivă, Lungan declara: „Când să plec din vestiar, am fost oprit de doi oameni. M-au luat la bătaie. M-au lovit din toate părțile în tot corpul. Mi-au spart dinții și mi-au rupt câteva coaste”.

Jucătorul a fost și la Poliție unde a depus plângere, dar ulterior a retras-o. Gazeta a urmărit subiectul la vremea respectivă și a prezentat imaginile cu Lungan, care prezenta urme vizibile de lovituri.

an 1138mihai lungan +11 FOTO

Citește și:

EXCLUSIV Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani, dezvăluiri incredibile: „Jucătorii pariau pe scor exact chiar la casa de pariuri a soției unuia dintre ei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează