LIGA 1  ·  JIUL PETROȘANI

EXCLUSIV VIDEO Bătaie în vestiarul unei foste echipe de Liga 1: „A fost o altercație la baie” / „Mi-au spart dinții și mi-au rupt coastele”

Foto: Gazeta Sporturilor +11 FOTO
Foto: Gazeta Sporturilor

Joi, 01 August

Alin Simota, fostul finanțator de la Jiul Petroșani din perioada 1999-2012, a povestit la GSP Live un episod controversat din 2007, când jucătorul Mihai Lungan a dezvăluit că a fost bătut de bodyguarzii lui Simota.


„Au fost la un moment dat niște discuții mai dure cu anumiți jucători, că nu-și făceau treaba.  S-a petrecut o altercație în vestiar, la baie, între niște colegi de-ai mei și un jucător Mihail Lungan, dar s-au rezolvat problemele. S-a terminat cu bine. Cel mai trist episod a fost acesta, pentru că lucrurile au degenerat. E un episod trist și regretabil. Ăsta e cel mai trist episod de când am fost eu la echipă”, a declarat Alin Simota la GSP Live.

Ce spunea Lungan: „Mi-au spart dinții și mi-au rupt câteva coaste”

La vremea respectivă, Lungan declara: „Când să plec din vestiar, am fost oprit de doi oameni. M-au luat la bătaie. M-au lovit din toate părțile în tot corpul. Mi-au spart dinții și mi-au rupt câteva coaste”.

Jucătorul a fost și la Poliție unde a depus plângere, dar ulterior a retras-o. Gazeta a urmărit subiectul la vremea respectivă și a prezentat imaginile cu Lungan, care prezenta urme vizibile de lovituri.

an 1138mihai lungan +11 FOTO

Citește și:

EXCLUSIV Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani, dezvăluiri incredibile: „Jucătorii pariau pe scor exact chiar la casa de pariuri a soției unuia dintre ei”Mulți i-au văzut la noi la TV, dar puțini știau că sunt tată și fiică! Cum au ajuns pe 'sticlă' împreună

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

FC Argeș - Farul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:30 Baschet M

SCM Timișoara - SCMU Craiova

Digi 3, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

Politehnica Iași - FC Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bielefeld - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Fiorentina

Digi 2, Look Plus
Program TV complet

Liga 1