FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

EXCLUSIV VIDEO Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani, dezvăluiri incredibile: „Jucătorii pariau pe scor exact chiar la casa de pariuri a soției unuia dintre ei”

Jiul Petroșani în 2004 +3   FOTO
Jiul Petroșani în 2004

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 09:33

Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani, a dezvăluit la GSP Live cum și-a prins mai mulți fotbaliști că jucau la pariuri pe meciurile propriei echipe, casa de pariuri fiind a soției unuia dintre ei.


„Eu am avut probleme cu jucătorii când am ajuns la Jiul. Aveam un fotbalist care era în concubinaj cu cineva, iar acea femeie avea o casă de pariuri. Concubina avea casă de pariuri. Ulterior, concubina i-a devenit soție. Am aflat totul.

Mi-au spus oamenii că sunt lucruri care nu sunt în regulă. Erau mai mulți jucători care pariau. I-am prins prin tehnici specifice. Am avut un om care i-a urmărit. Ei se duceau, pariau, la un moment dat pariau și pe scor exact. Pariau pe meciurile Jiului.

La un moment dat luaseră amploare aceste lucruri la Liga 2, unde eram noi. Am încercat să stârpim acest flagel. Le-am zis să ne despărțim prietenește, ca să nu ajungem la zona penală”, a declarat Alin Simota la GSP Live.

Simota a preluat Jiul Petroșani în anul 1999 și a condus-o până în 2012.

alin simota
+4 FOTO
Alin Simota în studioul GSP Live

„Am simțit că CFR Cluj plătea adversarele noastre ca să ne învingă și să promoveze ei în Liga 1. Cred că se întâmplă peste tot să motivezi adversara contracandidatei tale. Nu e fair-play, dar ce mai e ok în lumea asta? După atâția ani în fotbal vezi dacă un jucător joacă sau nu. Sunt jucători care în anumite meciuri nu vor să joace” Alin Simota

Citește și:

FCSB - ALASHKERT // Tribune goale peste tot! FCSB are cea mai slabă medie de suporteri din ultimii ani » Ce se anunță pentru diseară

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ghostark
ghostark  •  01 August 2019, 22:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

21lva
21lva  •  01 August 2019, 16:19

Deci jucatorii îl furau pe colegul lor care avea casa de pariuri? Și faceau asta împreună? Ce aberații poate spune ăsta. Oare e întreg la minte?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 August 2019, 15:28
Postat de poli_4_ever pe 01 August 2019, 14:30

Cei care se mira ca un individ de teapa lui Simota e invitat la gsp sunt intr-adevar naivi - si nu vreau sa va jignesc cand zic asta. Ganditi-va doar ce fel de personaje au usa deschisa la gsp: Gigi Becali, MM, Mitica Dragomir, Mititelu si altii ca ei. Un fel de „cinse se aseamana se aduna”, ca nu intamplator puscariasii si mafiotii sunt asa de promovati de fituica asta. Sa luam doar exemplul lui Becali, cu ce e ciobanul mai onest decat mafiotul asta de Simota?

Nici nu suportă comparație cei doi. Becali e un tip cu bune și rele, Șimota e un interlop specific Românistanului!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează