FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Becali e vinovatul pentru situația Stelei » Cum a îngropat echipa cu transferurile făcute

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2016 13:58

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o analiză a modului în care cei trei oameni de la Steaua, Becali, Reghe și MM Stoica, fac transferuri.

Steaua a consumat 4 milioane de euro ca să-și construiască echipa pe care toți o consideră prea "subțire". Cu încă două milioane de euro, cât a costat Alibec, prețul lotului de care râde toată lumea va ajunge la 6 milioane de euro.

Cine e de vină pentru că banii n-au avut efectul logic? Exact omul care a plătit, Becali! Din totalul de 23 de jucători aflați în lotul actual, patronul a selectat jumătate. 52,2% e procentul exact al influenței pe care a avut-o Gigi în transferuri.

Jucători aduși de Becali: Stăncioiu, Muniru, Toșca, Tudorie, Mitrea, Ov. Popescu, Fl. Tănase, De Amorim, Boldrin, Moke, Jakolis, Man

Toate detaliile despre transferurile făcute de Steaua și ce jucători au adus  MM și Reghcampf pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
933960793415637
Ardelean Nelu  •  20 Decembrie 2016, 18:47

A STA CU GIGI E VINOVAT DE EVOLUTIA STELEI DIN CAUZA TRANSFERURILOR FACUTE DE IL SA O SPUNETI LA CEI CE NU AU ACTIVAT LA NICI UN NIVEL IN FOTBAL 11 jucatori nu pot fi toti slabi slab e cine ii antreneaza ca nu stie ce face De obicei antrenori buni fac din jucatori oarecare jucatori de top cind vedem ca la rgge e invers A sta incearca sa i puie lui gigi in circa toata neputinta lor .Asa ca gigi cu multi bani cheltuiti cu rezultate proaste si cuverdictul vinovat tu .Succes cu clanul rege.

900036066809402
Nicolae Veres  •  20 Decembrie 2016, 09:59

Nicio problema sint bani lui OMUL nu se pricepe la foodba acesta am constatat in ultimu timp.

1382096748475665
Geo Georgik Georgian  •  20 Decembrie 2016, 01:09

De cand a preluat steaua si pana acum sa vazut ca becali isi urmeaza scopu lui si anume banu dar el si recunoaste in anumite declaratii ca pentru el steaua trebuie sa faca bani omu e sincer problema e ca de cand a aparut el si pana acum in europa prezenta constanta a fost a stelei chiar daca e cioban patronu nu ai ce sa spui daca gandea ca bucsaru de la urziceni sau ca ala de la galati se ducea dracu si steaua pana acum da el a facut ce a facut si a ramas in picioare.pe noi trebuie sa ne intereseze capu scos afara in europa nu liga 1 ca aici oricum sunt blaturi sa vedem si noi un dinamo astra cluj cu prezente constante afara nu un an doi si atat

Vezi toate comentariile (66)
Comentează