FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Becali insistă pentru visul său! Ce ofertă a făcut pentru jucătorul care trebuie să ordoneze jocul Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2016 09:27

După ce l-a transferat pe Denis Alibec, Gigi Becali inisistă și pentru mijlocașul Filipe Teixeira.

Filipe Teixeira, 36 de ani este încă visul neîndeplinit al lui Gigi Becali, care-l vrea pe lusitan în fiecare mercato din ultimii trei ani. Marius Șumudică speră ca Teixeira să nu părăsească Astra până în vară, portughezul va da un răspuns în primele zile ale lui 2017.

Potrivit surselor GSP.RO, Becali a oferit 50.000 de euro, iniţial, giurgiuvenilor pentru Teixeira, care intră în ultimele 6 luni de contract. A dublat ulterior suma, dar n-a primit un răspuns favorabil.

Filipe nu este convins sută la sută să plece, mai ales că la Steaua a primit oferta salarială pe care o are și la Astra, 12.000 de euro pe lună. Dacă va primi și o primă de instalare de 100.000 de euro, atunci situaţia s-ar putea înclina în favoarea Stelei.

4 goluri și 3 pase decisivea reușit Teixeira  în 28 de meciuri în acest sezon

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
877060402419746
Ion Raiciu  •  02 Ianuarie 2017, 10:56

Nu stiu ce vezi la Teixeira cand Sanmartean este liber de contract, a impresionat la Steaua si sta mai bine fizic si tehnic. Nu realizezi ca MM habar nu are de talentul si potentialul unui fotbalist. A adus numai "chifle" si a influentat nefast jocul caracteristic al Stelei. E nevoie de o minte limpede la mijlocul terenului. Daca se rezolva cu Budescu, De Amorim si F. Tanase sunt superiori lui Teixeira.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Ianuarie 2017, 00:32

care steaua, bai m---lor ?

haideusicfr
haideusicfr  •  31 Decembrie 2016, 17:55
Postat de luciann pe 31 Decembrie 2016, 11:37

Felgueiras, Alibec, Tucudean, Bizonu', Szukala, Tiru, Al. Cretu, Benzar, J. Morais, Budescu si Teixeira! O intreaga echipa dar pe bani putini (cu exceptia lui Alibec) si ia campionatul la pas!

Superb ! Magnific .Visezi sa luati campionatul cu jucatorii altor echipe. Fain ! Nu m-am gandit! Mai exista bancul cu *daca si cu poate* .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează