FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Bogdan Mitrea, declarație surprinzătoare: „Cu Reghecampf nu aș mai putea lucra niciodată!”

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 12:27 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 15:44

Bogdan Mitrea (33 de ani) este una dintre surprizele de pe lista convocaților pentru următoarele meciuri ale echipei naționale. Fotbalistul lui Sepsi a fost chemat de Mirel Rădoi (39 de ani) de urgență la lot, după accidentarea lui Mihai Bălașa (25 de ani). 

Mitrea a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre perioada petrecută la clubul lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța, și despre relația rece pe care a avut-o cu Laurențiu Regheampf, la FCSB.

- Ce le-ai zice tinerilor de acum?
- Ce le zic. Pentru că le mai zic. Stau destul de mult de vorbă cu ei. Le spun mereu să fie mai profesioniști. Să învețe să fie altfel ca fotbaliști pentru că toți ochii sunt pe ei. Toată atenția e asupra lor. Îi ajută și regula U21, au tot ce le trebuie ca să fie fotbaliști. Din păcate, din partea lor nu mai vine dorința care era înainte. Noi aveam dorință mai mare ca ei, deși n-aveam facilitățile de acum. La noi era doar foamea de fotbal.

Bogdan Mitrea: „După Hagi aș merge oriunde, cu Reghecampf nu aș mai putea lucra niciodată”

- Există vreun om pe care l-ai urma oriunde și altul cu care n-ai putea lucra deloc?
- După Hagi aș merge oriunde. Iar de partea cealaltă Reghecampf. N-am nicio relație cu dânsul. N-a existat nimic între noi, pur și simplu. N-am avut nicio conexiune nici cât am fost acolo, la FCSB. Ar fi culmea să mai avem parte de încă o experiență. Cu Hagi aș merge oriunde, practic el m-a făcut cunoscut, mi-a dat șansa să mă fac remarcat. M-a învățat tot ce știu. Sunt câteva persoane care m-au ajutat în cariera mea. Printre care și domnul Grozavu. Dânsul m-a luat la Iași acum 10 ani, în Liga a 2-a și mi-a dat o șansă de nicăieri. A fost primul care m-a ajutat.

Mereu mi-a plăcut golul. Valențele ofensive mi se trag probabil de la 20 de ani, când eram mijlocaș central. Mereu mă gândesc să dau la poartă. M-a ajutat și conjunctura. La Viitorul domnul Hagi m-a învățat să bat lovituri libere și m-a pus să execut penalty-uri.
- Bogdan Mitrea, fundaș Sepsi

Citește mai multe știri din fotbal:

VIDEO EXCLUSIV Noul șef anunță ce se întâmplă cu FC U Craiova: „Olguța Vasilescu și Mihai Rotaru au interes direct ca echipa să nu promoveze”

FCSB. Așa ceva nu e de competența lui Gigi Becali! Mutările tactice care au făcut diferența în meciul cu Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  09 Noiembrie 2020, 15:26

Din acest articol singurul lucru de remarcat sunt sanii lui Reghecampf, care rivalizeaza ca dimensiuni cu cei ai nevesti-si :) :) :)

ali.bec
ali.bec  •  09 Noiembrie 2020, 14:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pompescu
pompescu  •  09 Noiembrie 2020, 14:38
Postat de valentindragobete pe 09 Noiembrie 2020, 14:22

Ce sa zic, este si asta mare jucător !

La fel de "mare" ca idolul tau, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează