FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

VIDEO EXCLUSIV Noul șef anunță ce se întâmplă cu FC U Craiova: „Olguța Vasilescu și Mihai Rotaru au interes direct ca echipa să nu promoveze”

FOTO: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/
FOTO: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 10:35 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 11:50

Adrian Mititelu jr. a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre formația FC U Craiova 1948, liderul din Liga 2, al cărei șef a devenit după arestarea tatălui său, Adrian Mititelu.

Noul conducător al oltenilor i-a asigurat pe fani că formația din Bănie nu va avea de suferit și spune că este sigur că arestarea tatălui său are legătură cu războiul cu CS Universitatea Craiova și că echipa din Liga 1 ar avea de suferit dacă clubul din Liga 2 va promova.

„Fanii să stea liniștiți. După această condamnare abuzivă nu trebuie să își facă griji. Echipa va merge în continuare, jucătorii vor fi și mai motivați. Obiectivul rămâne același. S-ar dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în echipa de fotbal, care deranjează în Craiova și în România.

VIDEO Adrian Mititelu jr. acuză: „S-ar dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în FC U Craiova 1948

Sunt oameni importanți și influenți... Olguța Vasilescu și Mihai Rotaru au interes direct ca echipa să nu promoveze în acest an pentru că, automat, proiectul lor va decădea și echipa asta va fi în prim plan. Lovind în tatăl meu, care are multe procese cu Olguța Vasilescu și Rotaru, cred că vor scăpa de el. Dar le promit că nu va fi așa. 

Acum, de mine depinde echipa. Voi face tot ce pot pentru a o duce în Liga 1, Bani sunt, bugetul e asigurat. Finanțările vor continua. Jucătorii sunt puțin afectați, dar i-am simțit mai motivați. Tata a fost extrem de apropiat de ei”, a apus Adrian Mititelu jr. la GSP LIVE.

În urmă cu o lună de zile, tata chiar uitase de acest proces.Decizia a fost fulgerătoare. Eram cu tata când a aflat. A rămas șocat, nu putea să mai spună niciun cuvânt. Nu se aștepta nimeni la asta. A fost un abuz! Azi voi încerca prima dată să iau legătura cu el.  Mama este mai bine acum, trebuie să fie puternică și să realizeze că tata a pleca
- Adrian Mititelu jr.

Clasamentul din Liga 2

Citește mai multe știri din Liga 2: 

EXCLUSIV Dovezi incredibile prezentate de condamnatul Mititelu: judecătorul din dosarul palmaresului recunoaște că a făcut afaceri cu Mihai Rotaru

esaj împotriva lui Adrian Mititelu pe străzile din Craiova: „Sunt liber și integru, iar el nu” » Nu e opera fanilor rivalei CS Universitatea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
craioveanu03
craioveanu03  •  09 Noiembrie 2020, 19:42
Postat de george_br pe 09 Noiembrie 2020, 15:29

Ai rude p-acolo , de cunosti asa bine locatia?

Păi Spitalul Sf Pantelimon cu secția lui exterioara nu o găsești tu?? A nimerit el orbu' Brăila, da' tu??? TU care ești consătean cu ei... hahahah

george_br
george_br  •  09 Noiembrie 2020, 17:34
Postat de craioveanu03 pe 09 Noiembrie 2020, 16:24

Mă-mpuscam dacă îmi hărăzea Atotputernicul să am rude prin zona aia, nu pe acolo... george.br

Nu te opreste nimeni s-o faci. Oricum consumi oxigenul degeaba, o dovedesti de fiecare data cand apari pe-aici. Ai putea contribui astfel la progresul umanitatii. Asa ca.... gandeste-te la asta!

tonny_dew
tonny_dew  •  09 Noiembrie 2020, 16:35

Daca imparti vorbe fara sa le gandesti, la fel ca tatal tau care se considera jupanul codului penal, mai bine fii mai cumpatat! Daca vrei sa faci ceva pentru viitorul echipei, fa-o prin munca, nu prin gargara si amenintari. Taci si faci!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează