LIGA 1  ·  STEAUA

EXCLUSIV Boloni îl contrazice pe Lucescu: „Halagian m-a convins să semnez cu Steaua”

Ladislau Boloni // Foto: Cristi Preda
Ladislau Boloni // Foto: Cristi Preda

Articol de — Marti, 29 Ianuarie 2019, 15:21

Ladislau Boloni (65 de ani) îl contrazice pe Mircea Lucescu, antrenorul care a declarat la începutul acestui an că el l-a adus pe acesta la Steaua în 1984.

"Am refuzat Steaua de zece ori și a 11-a oară am semnat. Halagian m-a convins cumva, nici eu nu știu cum. Eu le-am zis de la început că nu vreau grad să fiu sclav, nu vreau apartament", a declarat Boloni pentru GSP.ro.

Mircea Lucescu declarase la mijlocul lunii ianuarie că el l-a adus pe Boloni la Steaua: „Am avut o relație specială. L-am simțit aproape de felul meu de a vedea lucrurile. Pe Boloni eu l-am dus la Steaua, eu l-am adus la națională după doi ani în care nu fusese convocat. Era căpitanul, chiar dacă nu avea banderola”.

"La mijlocul anilor '80 m-a vrut Hellas Verona, care era campioana Italiei, să fiu al treilea străin, lângă Briegel și Larsen. Știu că-n vremea aceea, Balaci era pe lista Milanului, iar Ștefănescu era dorit în Olanda, cred că la Feyenoord, dacă mi-aduc bine aminte" Ladislau Boloni

Citește și:

EXCLUSIV Ladislau Bölöni, ANALIZĂ TĂIOASĂ a fotbalului românesc: „Craiova fantastică, Dinamo bună, Steaua excepțională”

EXCLUSIV GSP Interviu ULUITOR cu Ladislau Bölöni: „Cum să fie Simona ca Nadia?! Și Hagi ce-a câștigat? Ce exagerări de «Regi» și de «Briliante!»”

 Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1