FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Boloni îl contrazice pe Lucescu: „Halagian m-a convins să semnez cu Steaua”

Ladislau Boloni // Foto: Cristi Preda
Ladislau Boloni // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 15:21

Ladislau Boloni (65 de ani) îl contrazice pe Mircea Lucescu, antrenorul care a declarat la începutul acestui an că el l-a adus pe acesta la Steaua în 1984.

"Am refuzat Steaua de zece ori și a 11-a oară am semnat. Halagian m-a convins cumva, nici eu nu știu cum. Eu le-am zis de la început că nu vreau grad să fiu sclav, nu vreau apartament", a declarat Boloni pentru GSP.ro.

Mircea Lucescu declarase la mijlocul lunii ianuarie că el l-a adus pe Boloni la Steaua: „Am avut o relație specială. L-am simțit aproape de felul meu de a vedea lucrurile. Pe Boloni eu l-am dus la Steaua, eu l-am adus la națională după doi ani în care nu fusese convocat. Era căpitanul, chiar dacă nu avea banderola”.

"La mijlocul anilor '80 m-a vrut Hellas Verona, care era campioana Italiei, să fiu al treilea străin, lângă Briegel și Larsen. Știu că-n vremea aceea, Balaci era pe lista Milanului, iar Ștefănescu era dorit în Olanda, cred că la Feyenoord, dacă mi-aduc bine aminte" Ladislau Boloni

Citește și:

EXCLUSIV Ladislau Bölöni, ANALIZĂ TĂIOASĂ a fotbalului românesc: „Craiova fantastică, Dinamo bună, Steaua excepțională”

EXCLUSIV GSP Interviu ULUITOR cu Ladislau Bölöni: „Cum să fie Simona ca Nadia?! Și Hagi ce-a câștigat? Ce exagerări de «Regi» și de «Briliante!»”

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează