Comentarii (33)
adriann_  •  18 Septembrie 2019, 14:20

Nu siu ce e greu de inteles: Boloni "si-a dat seama ca a gresit" pentru ca nu stie cine e mm stoica. Fac pariu ca daca il cheama cineva la TV, ii pune secventa in care mm coboara din loja cu bodyguarzii lui becali dupa el si il loveste cu pumnul in gura pe suporterul ala in fata camerelor de luat vederi, o sa spuna ca a gresit cerandu-si scuze. Stoica trebuia sa ajunga la puscarie dupa intamplarea asta, faptul ca a ajuns mult mai tarziu arata doar ce procurorasi avem noi in Romania...

caoradea  •  17 Septembrie 2019, 22:35

Gest elegant din partea lui Laci Boloni ! Nu conteaza nationalitatea ci OMul. Poate daca am avea mai multa omenie si acest sport ar avea mai multa demnitate, respect si in tara noastra. Insa pentru asta avem nevoie de mai multi oameni (conducatori, gazetari, suporteri, jucatori) cu asemnea comportament, discurs etc. Hai sa lasam si noi limbajul vulgar, emotiile si reactiile instinctuale la o parte si sa incercam sa purtam un dialog civilizat, demn, obiectiv. Ii rog si pe gazetari sa incerce sa nu mai promoveze doar anumiti oameni, doar o anumita patura din acest fenomen, impreuna putem sa facem sa fie si acest sport si nu numai mai curat, mai placut. Succes pt Boloni si pt fotbalul romanesc ! Hai CFR joi ! O seara minunata sa aveti, sunt meciuri interesante, frumoase, pacat ca suntem doar spectatori nu si participanti .

vishnu  •  18 Septembrie 2019, 02:03
Postat de iobag pe 18 Septembrie 2019, 01:46

Se vede civilizatia preluata de atatia ani de antrenat in vest. E un gest barbatesc de care nu ar fi in stare niciodata Reghecampf, Sumudica sau Lucescu. Mai ales acum cand a folosit termenul corect.

Nu inteleg de unde atatea scuze, in fond ce a spus gresit? Mihai Stoica trece testul ratei: "If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it is a duck." Adica daca a fost inchis, vorbeste ca un puscarias si se comporta ca un puscarias, atunci este un puscarias.

mioriticul  •  18 Septembrie 2019, 00:22

Mai nou nu trece zi fără 3-4 “știri” cu Bruno, preșul din carton

caoradea  •  17 Septembrie 2019, 22:56
Postat de adriann_ pe 17 Septembrie 2019, 22:40

Reiau ideea: Boloni este deconectat de realitatea de la noi de prea multa vreme. Sunt convins ca nu ar mai fi considerat ca e cazul de scuze daca ar fi stiut ca meme a coborat din loja cu bodyguarzii lui becali dupa el ca sa loveasca in figura un suporter in fata camerelor de luat vederi. Gestul ala a fost nu numai ilegal ci si de o lasitate extrema si l-a descalificat definitiv in ochii oricarui om care se respecta. Nu strici orzul pe gaste fiind civilizat cu indivizi capabili de asa ceva.

Crede-ma Adrian, ca sunt de acord cu tine. Insa daca doar aruncam cu noroi asupra tuturor, nu vom ajunge nicaieri. Stoica, care sincer nici macar nu-mi e simpatic, a platit zic eu, partial pt greseala facuta. Dar mai sunt o gramada de oameni care ar avea de achitat niste "facturi" vechi. De ei ar trebui sa curatam societatea asta. Si in plus, cine e de vina daca gazetarii scriu doar despre ei, adica de cei care nu sunt exemple potrivite nici pt sport,.nici pt societate. In primul rand gazetarii ar trebui educati, scoliti, nu numai cei din sport, ci in general. Ei sunt formatori de opinie, ar trebui sa se comporte ca atare. Slabe sanse dar merita incercat ! Ei, gazetarii sunt mercenari simpli, pana cand nu incearca sa iasa din acest context, nici noi nu avem nici o sansa.

llocomotivalibera  •  17 Septembrie 2019, 22:48
Postat de adriann_ pe 17 Septembrie 2019, 22:37

Lazar e ardelean get-beget si primeste ca porcul 30.000 de lei pe luna (!!!) pensie din banii publici dupa ce a tinut un om nevinovat (Iulius Filip) sa fie torturat la Aiud in anii '80. Lasa-ne cu ardelenii samd, aici e vorba de educatie si omenie. Doar ca Boloni strica orzul pe gaste pentru ca nu are toate informatiile.

nu ma intereseaza chestiile si rivalitatile voastre din romania..eu sunt ardelean la origini si stiu si vad ca suntem diferiti fatza de mitici si moldoveni..

cpt.ahab  •  17 Septembrie 2019, 22:21
Postat de geogeo pe 17 Septembrie 2019, 22:11

Loti ramane un romano-unguras de cea mai buna calitate. Faptul ca admite ca a gresit accentueaza valoarea sa ca om. In plus, e si un antrenor de buna spre foarte buna calitate. Cei care umblati numai cu hatereala pe site-uri invatati ca aveti de la cine.

Unde ar fi fost Steaua fără ungurii Ienei și Boloni, sârbul Belodedici și șvabul Duckadam?!

andyandrei2015  •  17 Septembrie 2019, 22:19

Respect Loti Boloni pt tot ce ai făcut în fotbalul romanesc un caracter se vede și când își cere scuze!!

geogeo  •  17 Septembrie 2019, 22:11

Loti ramane un romano-unguras de cea mai buna calitate. Faptul ca admite ca a gresit accentueaza valoarea sa ca om. In plus, e si un antrenor de buna spre foarte buna calitate. Cei care umblati numai cu hatereala pe site-uri invatati ca aveti de la cine.

tristan  •  17 Septembrie 2019, 22:01

Unul din rarele momente când cineva din fotbalul romanesc își face "mea culpa" public printr o scrisoare deschisa și într un mod elegant și corect

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează