FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTITOR

EXCLUSIV Bomba finalului de an! Un fost investitor important ar putea reveni la Dinamo » Ce team manager ar aduce

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 11:18

Nicolae Badea, fostul acționar al lui Dinamo, ar putea reveni la clubul din "Ștefan cel Mare" și intenționează să aducă și un grup de investitori evrei. 

UPDATE 17:10

Contactat de GSP.ro, Badea a negat revenirea sa la Dinamo: "Știrea dumneavoastră e din punctul meu de vedere o bombă de confeti pentru sfârșit de an. Eu pe Tibor Selymeș nici măcar nu-l cunosc personal, îl știu doar ca fost fotbalist al clubului Dinamo și presupun că el mă știe tot indirect ca fost acționar al clubului pentru că direct nu ne-am intersectat niciodată. Nu știu cine lansează astfel de zvonuri, dar chiar nu s-a pus vreodată problema de așa ceva".

Conform surselor GSP, Nicolae Badea (69 de ani) i-a propus deja lui Tibor Selymes postul de team manager la Dinamo, iar toată afacerea ar putea fi încheiată în decursul lunii ianuarie 2018.

Badea este interesat să preia echipa de la Ionuț Negoiță, după ce actualul patron dinamovist a afirmat că este dispus să vândă clubul. Fostul investitor ar putea include în afacere și datoria de 2 milioane de euro pe care trebuie să o recupereze de la Negoiță.

Ionuț Negoiță trebuia să-i dea lui Nicolae Badea acești bani din 2013, când Badea i-a cedat lui Negoiţă pachetul său de acţiuni de la Dinamo, actualul patron al "câinilor" devenind acţionar majoritar.

În vârstă de 47 de ani, Selymes a jucat la Dinamo în perioada 1990-1993, iar ultima dată a antrenat Olimpia Satu Mare, echipă de la care a plecat în septemebrie 2017.

Citește și: Negoiță iese la atac: ”Marii dinamoviști să vină să preia clubul! Să facă lucrurile mai bine și să-și riște banii”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
1745flo
1745flo  •  02 Ianuarie 2018, 18:36

Asta e veche de anul trecut!

demolarii
demolarii  •  29 Decembrie 2017, 18:23

Am auzit la colțul blocului că gsp.ro s-ar vinde pentru 5000 de lei. Că nu mai pot coopta jurnaliști lowcost de la TVR...

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  29 Decembrie 2017, 18:12

gsp, atentie!o stire de ultima ora !porumboiu vrea dinamo sigur. spun si eu o prostie ca si voi lansati destule .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează