FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

EXCLUSIV / Bornescu debutează pentru Rapid contra lui CFR Cluj!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2009 00:00

Goalkeeperul Mircea Bornescu se află acum într-o şedinţă cu patronul Universităţii Craiova. Cei doi stabilesc detaliile despărţirii dintre portar şi clubul din Bănie. Surse apropiate lui Bornescu spun că el ar urma să plătească o sumă de bani Craiovei, drept clauză de reziliere a contractului scadent vara viitoare, anunţă rapidisti.ro.

Rapid îl poate legitima chiar în cursul acestei săptămîni pe goalkeeperul de 29 de ani, astfel încît acesta să aibă drept de joc în derby-urile cu CFR şi Steaua.

Citeste mai multe stiri despre Rapid pe rapidisti.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  07 Octombrie 2009, 11:49
Postat de cefere123 pe 06 Octombrie 2009, 21:55

pana la urma bornescu ar trebui sa poata juca oriunde vrea el atata timp cat nu se afla in vre-un litigiu cu vre-un club

pai se afla in litigiu cu U Craiova :)) e suspendat, pentru ca nu s-a prezentat la echipa, pacat de el s-a cam ratat ;)

 •  06 Octombrie 2009, 21:56

cum joaca ? se duce rapid la vreun botez, nunta ceva ... ?

cefere123
cefere123  •  06 Octombrie 2009, 21:55

pana la urma bornescu ar trebui sa poata juca oriunde vrea el atata timp cat nu se afla in vre-un litigiu cu vre-un club

Vezi toate comentariile (23)
Comentează