FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Bratu pune presiune pe un jucător: "Vreau să aibă mai multă ambiție!" » Ce-i dă speranțe înainte de prima etapă

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2018 09:00

Dinamo va juca duminică, de la ora 21:00, împotriva celor de la FC Voluntari, în prima etapă a Ligii 1. Meciul va fi în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, este mulțumit de  Daniel Popa, 23 de ani, dar are în continuare pretenții și mai mari de la atacantul alb-roșu.

- Domnule Bratu, este Popa arma dumneavoastră secretă în meciul cu Voluntari? Are 5 goluri marcate împotriva ilfovenilor.
- Să știi că nu m-am gândit la aceste statistici. Normal că îmi doresc să înceapă să marcheze chiar din acest meci, cu toate că nu va fi deloc simplu. E primul meci, FC Voluntari e o echipă schimbată, pe care nu o cunoaștem. Trebuie să fim precauți.

- Sunteți mulțumit de ce a realizat Popa până în acet moment?
- A început să înscrie goluri și mă bucur pentru el. Și în cantonamentul din Polonia a înscris două goluri foarte frumoase. A revenit mai proaspăt, a slăbit 3 kilograme față de greutatea pe care o avea înainte. S-a lucrat mult cu el la mobilitate și agilitate.

- Care ar fi principalele sale calități?
- Are un fizic bun de atacant, forță și o viteză bună.

- Unde ar mai fi de lucrat?
- Încă poate îmbunătăți calitățile acestea! Mi-aș dori să aibă o ambiție mai mare și cred că în acest sezon poate lucra și la chestia aceasta. Îmi doresc să nu cedeze ușor și să își creeze obiective pe termen mediu și lung în așa fel încât să le și atingă. Acest lucru vine doar prin ambiție și motivație.

- Credeți că va confirma în acest sezon?
- Am încredere că în sezonul acesta nivelul lui poate fi mai bun.

Spaima Voluntariului

Daniel Popa este un adevărat killer al ilfovenilor, el marcând 5 goluri împotriva echipei lui Opriţa din totalul de 11 reuşite de el în tricoul lui Dinamo. Florin Bratu a cerut atenție având în vedere că echipa ilfoveană a făcut multe transferuri în această vară, manager general fiind experimentatul Ioan Andone. Totuși, "Mitraliera" are un glonț secret pe țeavă. Este vorba de atacantul Daniel Popa, 23 de ani. 

Venit în Ștefan cel Mare în vara lui 2016, de la Chindia Târgoviște, "Popică" i-a pus la respect pe cei de la FC Voluntari de câte ori a avut ocazia.

Atacantul dinamovist a debutat în tricoul lui Dinamo în august 2016, chiar împotriva celor din Voluntari, în Cupa Ligii. Antrenorul de atunci al "câinilor", Ioan Andone, l-a odihnit pe titularul obișnuit din atac, Gnohere, și l-a aruncat în luptă pe Popa. Tânărul nu a dezamăgit și a marcat o "dublă" de senzație.

Interesant este că dintr-un total de 11 goluri marcate de Daniel în toate competițiile pentru Dinamo, aproape jumătate au fost marcate în poarta celor de la FC Voluntari, adică 5. 

3.000 €pe lună câștigă Popa la Dinamo

Ce a făcut Popa împotriva lui FC Voluntari

clipboard01

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
952030968311337
Pavel Danut  •  22 Iulie 2018, 07:56

Hai Dinamo,să le dăm la oite 3 să vadă si memeu cum e treba cu mileu !

gicab
gicab  •  19 Iulie 2018, 11:26

Pana la urma are 23 ori 24 de ani?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează