FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Budescu e Messi de România! Detalii despre situaţia petrecută în acest week-end

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 00:00

FCSB a mai fost salvată o dată de talentul lui Constantin Budescu, la fel cum se întâmplă într-o proporţie chiar mai mare cu starul argentinian Leo Messi în echipa Barcelonei.

Încă un meci pentru FCSB, încă o evoluţie chinuitoare şi încă o dată a fost nevoie să iasă la rampă Budescu pentru ca roș-albaștrii să câştige şi să rămână cu şanse mari în lupta pentru câştigarea campionatului.

Golul marcat din lovitură liberă în poarta Iaşiului a produs două puncte imense, datorită cărora trupa lui Nicolae Dică a trecut pe primul loc, cu un gol peste CFR Cluj.

Aportul lui Costică în acest campionat e unul care creează din perspectiva FCSB-ului o dependenţă faţă de fostul "astral" aproape la fel de mare precum cea a Barcelonei faţă de randamentul celebrului Messi.

Chiar simpla comparaţie exclusiv pe meciurile din această rundă, în Liga 1 şi în LaLiga, creează cel mai solid argument: FCSB, fără golul lui Budescu, n-ar fi câştigat şi n-ar fi trecut pe primul loc, iar Barcelona, cât timp a jucat fără Messi la Sevilla, a avut o prestaţie jenantă, a fost condusă cu 2-0 şi părea că va pierde primul joc de campionat. Valverde l-a introdus însă în ultimele 30 de minute şi aportul lui a fost decisiv: s-a terminat 2-2, iar Messi a marcat golul care a închis tabela!

Alte detalii despre situaţia petrecută în acest week-end și cifre inedite cu Budescu și Messi, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
162649084513790
Sorin Enciu  •  03 Aprilie 2018, 11:41

bravo craitoiule!

john_milne
john_milne  •  03 Aprilie 2018, 09:31
Postat de randoom...___ pe 03 Aprilie 2018, 00:45

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Tremura Real Madrid cand aud de Steaua! Tremura si Juventus si Bayern si ManCity! Tremura si Barcelona, Suarez si Messi abia se mai tin pe picioare! Steaua Bucuresti in Liga a 4-a esti si de-acolo ii zdrobesti!!!

john_milne
john_milne  •  03 Aprilie 2018, 09:28

Cine are 2 de Messi, cine are 2 de Messi? FC FCSBeee, FC FCSBee! Cine are 2 de Messi, cine are 2 de Messi? FC FCSBeee, FC FCSBee!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează