FOTBAL  »  LIGA 1  »  

Exclusiv / Buga, out!

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Rapidisti.ro dezvăluie în exclusivitate că atacantul rapidist a fost anuntat astazi ca nu mai face parte din vederile lui Mircea Rednic si trebuie sa isi caute alta echipa

Rapid are in acest moment 5 atacanti in loc (Despotovici, Buga, Burdujan, Boya, Raduta). Prestatia lui "Pele" din tur nu a fost una dintre cele mai bune, iar dupa cantonamentul de 2 sapatamani desfasurat in Portugalia, Mircea Rednic a hotarat sa nu il mai pastreze in lot si i-a transmis la reunirea de astazi sa isi caute alta echipa.

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (72)
 •  06 Februarie 2008, 09:55

Mihai, au*ro*lac dro*gat de la cimitiru' ghe(ce)a, la cimitir o sa ajungem toti mai devreme sau mai tirziu, dar treba este ca voi traiti acolo cu el in nas toata ziua si de asta trebuie sa va dro*gati ca sa mai uitati de necaz. problema este ca intri pe siteuri si blogguri care nu te privesc si-ti lasi balele pe unde treci. Mamei tale saraca cred ca-i pare rau ca te-a nascut viu (sa ma scuze Belphegor ca l-am "copiat). Asa ca mai su*ge-o odata. Si daca dupa nickul meu nu ti-ai dat seama ca sunt suporter PoliTimisoara, inseamna ca esti total inafara fenomenului ca dealtfel 95% dintre "suporterii vostri.

 •  06 Februarie 2008, 06:52

ESTI O MIZERIE SPER SA AI PARTE NUMAI DE NECAZURI JAVRA PLEACA REDNIC=0

 •  06 Februarie 2008, 06:49

DA DA rednic SA SUGI CEVA DE ZIUA TA DA DA

Vezi toate comentariile (72)
Comentează
Close