FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO KIEV

EXCLUSIV Caracterizare la superlativ pentru ultimul transfer de la FCSB: „Mănâncă pe pâine fundașii. E fotbalist, ce vorbim?”

Ioan Hora a semnat pe un an și jumătate cu FCSB și a spus că vrea să-l determine pe Gigi Becali să-i ofere prelungirea contractului cât mai repede // FOTO: GSP
Ioan Hora a semnat pe un an și jumătate cu FCSB și a spus că vrea să-l determine pe Gigi Becali să-i ofere prelungirea contractului cât mai repede // FOTO: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 10:36

Ioan Hora, 30 de ani, noul transfer al celor de la FCSB, este caracterizat de Viorel Domocoș, antrenor secund la Luceafărul Oradea, care l-a avut la pregătiri pe actualul atacant al roș-albaștrilor

Ioan Hora a început imediat antrenamentele cu echipa lui Mihai Teja și are toate șansele să apară azi în meci, în ultimul amical din Spania, contra celor de la Dinamo Kiev, de la ora 17:00.

Atacantul de 30 de ani nu a mai avut nevoie de alergări ușoare sau de ședințe de pregătire separat, a intrat direct la miuță și la antrenamentele tactice. Rămâne de văzut unde-l va folosi tehnicianul, fie vârf împins, fie extremă. Oricum, în noul sistem al lui Teja, atacantul, fie el și central, nu mai e fix în avanposturi, trebuie să fie capabil să facă schimb de locuri și cu coechipierii.

Ce atu mai are Hora

Fotbalistul a relatat la prezentarea de la Palat, în fața lui Gigi Becali, că el s-a antrenat cu Luceafărul Oradea, formație din liga secundă, din orașul său natal.

Iar Viorel Domocoș, antrenor secund al bihorenilor, fost dinamovist și fost internațional, a povestit ieri pentru GSP.ro:

„A venit la noi și s-a antrenat, ca orice jucător din lot. Știa că nu va avea tratament preferențial, dar el a zis că pune osul, că vrea să arate de ce era în lotul naționalei. E fotbalist, ce vorbim?! Se vede de cum pune piciorul, șut, detalii... N-a ieșit degeaba golgeterul României!

Și e și caracter fain, un băiat super. Fiindcă degeaba ești fotbalist dacă nu ai și personalitate, trebuie și să fii om. Fiindcă la război ai nevoie de oameni puternici, să mergi cu ei la luptă, nu când te uiți pe lângă tine să vezi că ai rămas singur, că te lasă la greu! Cu încredere din partea antrenorului și a coechipierilor, îi mănâncă pe pâine pe fundașii adverși”.

5 goluriîn 20 de meciuri a înscris în Turcia ca atacant central, în ultimul sezon jucat, 2017/2018

2 goluri în 10 partide a marcat Hora în Turcia ca extremă stânga în ultima ediție jucată, iar în alte două partide a fost extremă dreaptă și n-a avut nicio reușită

"Eu cred că Steaua va lua campionatul, dar trebuie să nu mai piardă puncte cu echipele considerate mici"
Viorel Domocoș, antrenor secund Luceafărul Oradea

"Hora nu a jucat atacant central decât la Pandurii, el a evoluat în bandă la Gloria Bistrița, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș"
Nicolae Dică, ex-antrenor FCSB

"Eu cred că Steaua a făcut o mutare bună cu Hora, pe lângă Stoian și Matei. Totul e să aibă și șansă să nu se mai accidenteze cei din spate, fiindcă acolo nu s-a adus nimic. Văd Steaua favorită la titlu"
Cristi Tănase, mijlocaș Giresunspor

Vezi și: VIDEO Marea schimbare la FCSB după venirea lui Teja: „Lipsa de respect duce la haos” » Critici pentru jucători: „Mai e nevoie de 7-8 transferuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează