FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Alibec? Gestul trecut cu vederea după finalul meciului FCSB - CFR: amețeli după meci!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 10:34

Denis Alibec a jucat aproximativ 40 de minute în meciul de aseară pe care FCSB l-a terminat la egalitate cu CFR Cluj, 1-1. A intrat pe teren în minutul 57, iar în prelungirile partidei a oferit pasa decisivă la golul lui Bogdan Planici.

Totuși, Denis nu pare că se mai simte foarte confortabil la formația care conduce clasamentul Ligii 1.  La finalul meciului a făcut un gest neașteptat. Imediat după ce Istvan Kovacs a fluierat finalul meciului, atacantul FCSB-ului a plecat direct la vestiare.

Mihai Stoica l-a observat pe Denis că se grăbește spre vestiar, a strigat la acesta, însă atacantul n-a schițat niciun gest și a plecat de pe gazon. Oficialul FCSB-ului n-a mai insistat să-l întoarcă din drum. 

Sursele GSP.RO susțin însă că în spatele gestului făcut de Alibec stă alt motiv. Atacantul de 27 de ani nu s-a simțit bine și a acuzat amețeli atât înainte, cât și după meci, posibil din cauza oboselii și stresului din ultima vreme. Mai mult, fotbalistul a vomitat la finalul partidei, în vestiar.

"A avut o perioadă neagră, în care era tot timpul supărat. L-am rugat să iasă zâmbind la antrenament. Se autoizolase, acum e din nou asimilat de colectiv. Relația mea cu el e fantastică, senazațională. Am fost supărat pe el, e adevărat, dar îmi trece repede. El nu e un tip fals, să vorbească pe la spate" MM Stoica

Citește și:  FCSB VS CFR CLUJ » CALCULE: Cine dirijează lupta la titlu și scenariul-șoc prin care CFR ar câștiga titlul cu 3 puncte avans!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
148891712577342
Gabriel Alexandru Pintea  •  30 Aprilie 2018, 17:11

Poate era drogat !!!!!!!!

dase
dase  •  30 Aprilie 2018, 11:44

Deci repet întrebarea mai *** de moderator. De ce ii permiți la *** sa facă prosti pe toți userii care nu ii convin fără sa il moderezi ? Poți liniștit sa îmi blochezi si contul ca mi se rupe de fițuica voastra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close