FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu transferul lui Laidouni la FCSB: „Noi ne-am înțeles”

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2019 13:16

Bilal Aissa Laidouni (22 de ani), mijlocașul francez cu origini algeriene, continuă să se pregătească cu FC Voluntari, după ce Gigi Becali și impresarul jucătorului, Liubliana Nedelcu, n-au ajuns la o înțelegere.

Președintele de la FC Voluntari, Bogdan Nicolae, susține că cele două cluburi s-au înțeles, dar mai rămâne să ajungă la un consens Gigi Becali și impresarul jucătorului.

„Nu depinde de noi transferul în acest moment. Noi ne-am înțeles cu Steaua (n.r. FCSB). Depinde de jucător și de Steaua acum. Nu știu dacă problema e la el sau la impresar. 

Acum discuția e între FCSB și jucător. Nu știu dacă e o problemă la salariul lui. Cert e că Laidouni se pregătește acum cu FC Voluntari”, a declarat Bogdan Nicolae, președintele lui FC Voluntari, pentru GSP.ro.

Dinu Todoran i-a făcut o scurtă caracterizare lui Laidouni pentru GSP.ro: „Îl știu bine pe Laidouni, că l-am antrenat și eu. E un jucător foarte inteligent și are o forță de pătrundere incredibilă. Unu la unu te rupe! Acesta e unul dintre plusurile pe care le poate aduce la FCSB. E un jucător de creație, apare și foarte bine la finalizare”.

„Grupul USM mulțumește FCSB-ului pentru oferta făcută jucătorului nostru însă până în acest moment, în primul rând, Aissa nu este mulțumit. Iar pentru noi primează interesele jucătorului chiar și în fața intereselor noastre. Pentru absolut toți jucătorii noștri noi cerem tot timpul procent pentru că avem încredere în ei și știm ce pot. Tot noi suntem cei care îi luăm apoi și îi vindem la alt club” - Liubliana Nedelcu, la TV Digi Sport, în urmă cu două zile

CUM AR ARĂTA FCSB ÎN ACEST MOMENT:

A. Vlad - Belu, Planic, I. Cristea, M. Roman - Laidouni (Moruțan), Pintilii, Nedelcu (Oaidă) - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

10 goluriși 3 pase decisive a strâns Tudorie în 36 de meciuri în ultimul sezon de Liga 1, acesta fiind cel mai bun din carieră

6 goluri,3 pase decisive, 9 galbene și un roșu a bifat Laidouni în 29 de meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari

Citește și:

Transferul unui român anunțat azi în Marca! Andrei Rațiu, fundașul lui Villarreal, e dorit de Deportivo Alaves! Ofertă oficială făcută de șefii clubului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Iulie 2019, 15:38

Cea mai penibila parte a articolelor sportive din perioadele de transferuri e “Cum ar arăta echipa X dacă ar realiza tranferurile lui Y, Z”

Vezi toate comentariile (1)
Comentează