INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Transferul unui român anunțat azi în Marca! Andrei Rațiu, fundașul lui Villarreal, e dorit de Deportivo Alaves! Ofertă oficială făcută de șefii clubului

Andrei Rațiu, în galben // FOTO: Guliver/GettyImages
Andrei Rațiu, în galben // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 12:25

Deportivo Alaves, echipă din prima ligă din Spania, vrea să-l împrumute pe Andrei Florin Rațiu, fundașul dreapta de 21 de ani de la Villarreal.

Marca scrie azi că Deportivo Alaves a făcut o cerere oficială către Villarreal pentru a-l împrumuta pe Andrei Rațiu. Pentru moment, între cele două cluburi nu există un acord.

Rațiu, care a debutat la Villarreal în sferturile Europa League, contra Valenciei, are mai multe oferte, dar și-ar dori să meargă la Alaves, pentru a juca în La Liga.

Rațiu, crescut la juniorii lui Villarreal, a jucat 31 de meciuri pentru echipa a doua a clubului, în sezonul trecut din a treia ligă din Spania, și unul la echipa de seniori.

Andrei Rațiu a fost internațional de juniori, iar în ultimul an a fost convocat de mai multe de Mirel Rădoi pe listele preliminarii al României U21.

300.000 €este cota lui Andrei Rațiu, potrivit transfermarkt

Citește și:

Gică Popescu a confirmat oferta Barcelonei pentru Ianis Hagi: „Proiectul sportiv nu e de interes” + ce spune despre Spartak

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează