FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

IANIS HAGI LA BARCELONA // Gică Popescu a confirmat oferta Barcelonei pentru Ianis Hagi: „Proiectul sportiv nu e de interes” + ce spune despre Spartak

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 11:12

Gică Popescu, președintele Viitorului, a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi, dezvăluind că mai multe cluburi îl vor pe mijlocașul de 20 de ani, printre care Barcelona și Spartak Moscova.

„Multe cluburi din Europa îl vor pe Ianis Hagi.  Au fost numeroase negocieri, cu echipe din toate campionatele. Nu s-a luat nicio hotarăre. Ianis e în vacanță, analizează toate ofertele și când va considera că e momentul potrivit, va alege. 

Eu vorbesc de oferte concrete, nu de povești. Sunt oferte scrise. Interesul e uriaș. Cred că nu e nicio presiune în a alege echipa. Noi am vrut să luăm decizia la începutul acestei săptămâni, dar ieri am vorbit cu Ianis și cu Gică și am zis sa nu mai punem o dată limită. O să așteptăm și o să luăm decizia cea mai bună la momentul potrivit. Se poate întâmpla oricând. Suntem în negocieri zilnic.

Interesul lui Spartak Moscova este uriaș. Au existat discuții și cu Barcelona. Acum, proiectul sportiv pe care ni-l propune Barcelona nu e de interes! Dacă vine cu altă propunere tehnică, se poate schimba. Da, e vorba de împrumut și de dezvoltarea lui Ianis. Dar important este că există interes”, a declarat Gică Popescu la Pro X.

Spartak Moscova oferă 12 milioane de euro pentru Ianis (Detalii AICI), în timp ce Barcelona e dispusă să dea 15 milioane și să-l împrumute pe Hagi la Real Valladolid (Detalii AICI).

Citește și:

Cristian Bivolaru explică de ce transferul lui Ianis Hagi se realizează atât de greu: „Ești ca găina în grămadă” + „înțepături” spre Mircea Lucescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  10 Iulie 2019, 21:57

Bataia este intre Genk si Spartak dar la cat de obraznic i- a raspuns puscariasul lui Lucescu cred ca merg spre rusi

submarina
submarina  •  08 Iulie 2019, 13:17

Sa traiti! Spartac Moscova intradevar a manifestat un careva interes pentru Ianis. In presa sportiva rusa s-a scris despre acest lucru. Dar nu-i trebuie lui Ianis sa plece acolo ptr ca o sa-l distruga si la propriu. N-o sa reziste baiatul...alta limba, alta mentalitate, probleme discriminatorii etc. Destinatia cea mai buna pentru el ar fi Belgia, Olanda, poate chiar Elvetia...Oricum ii doresc mult succes si bafta.

434943070015910
Servinston Patrunjel  •  08 Iulie 2019, 13:05

daca Barca il ia, peste 2-3 ani il vand la un club mult mai puternic.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează