FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ce știe să facă Aissa Laidouni, noul jucător de la FCSB? „Unu la unu te rupe” » Caracterizare fantastică + cum poate arăta echipa lui Bogdan Andone

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 10:39

AISSA LAIDOUNI LA FCSB // După un sezon la Voluntari în care a reușit 6 goluri și 3 pase decisive, Aissa Laidouni a prins transferul carierei la 22 de ani la FCSB.

Ca să-l impresioneze pe Becali, mijlocașul central francez, cu origini tunisiene, trebuie să confirme în noul sistem 4-3-3 impus de antrenorul Bogdan Andone.

Ce știe să facă „mai exact” fotbalistul pe care Gigi Becali a acceptat să dea 150.000 de euro plus TVA?

„Unu la unu te rupe”

În teorie, caracterizarea lui sună fantastic. Dinu Todoran, manager la FC Voluntari și fost antrenor la echipa ilfoveană, a făcut analiza fostului său elev de care se arată foarte mulțumit.

„Îl știu bine pe Laidouni, că l-am antrenat și eu. E un jucător foarte inteligent și are o forță de pătrundere incredibilă. Unu la unu te rupe! Acesta e unul dintre plusurile pe care le poate aduce la FCSB. E un jucător de creație, apare și foarte bine la finalizare.

E adevărat că la Voluntari erau momente când trebuia să tragi de el, dar în general se pregătea 100% la antrenamente. E familist, e băiat cuminte! N-am avut probleme cu el. E cu maică-sa în România, n-are treabă cu cluburile. Nici nu bea, că nu-l lasă religia. Gigi Becali va lua mulți bani pe el!”, a spus Dinu Todoran pentru GSP.ro.

Condiția să reușească la FCSB

În acest moment, Bogdan Andone are în lot 7 mijlocași centrali, inclusiv Florin Tănase și Olimpiu Moruțan care au jucat pe acele poziții. Aici e și problema pe care Todoran o evidențiază și spune că Laidouni va confirma doar dacă i se va oferi încredere.

„Pe Laidouni îl văd în primii 5 mijlocași din Liga 1. Primii sunt mijlocașii de la Viitorul. Condiția ca el să reușească la FCSB e să se adapteze acolo. Dacă Bogdan Andone îi va oferi încredere, el va confirma. Vă spun, e un jucător extraordinar! Eu îl văd inter în sistemul 4-3-3”, a încheiat Todoran.

Cum ar arăta FCSB în acest moment:

A. Vlad - Belu, Planic, I. Cristea, M. Roman - Laidouni (Moruțan), Pintilii, Nedelcu (Oaidă) - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

6 goluri, 3 pase decisive, 9 galbene și un roșu a bifat Laidouni în 29 de meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari

10 goluri și 3 pase decisive a strâns Tudorie în 36 de meciuri în ultimul sezon de Liga 1, acesta fiind cel mai bun din carieră

Citește și:

Aissa Laidouni, la FCSB! Transfer complex reușit de roș-albaștri + Alexandru Tudorie inclus în afacere: „Da, e adevărat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
albalbastru72
albalbastru72  •  03 Iulie 2019, 19:34

Liniste,Craiova l-a luat pe Ionita,lasati firimiturile!

romeverest
romeverest  •  03 Iulie 2019, 16:13

Pacat de baiatul asta !! Cand o sa joace el la Fcsb si in locul cui anume ?? El, Oaida ,Morutan si in viitor Olaru vor lustrui banca de rezerve, iar in acest mod carierele lor se vor duce de rapa !!

bengalezulsebyk
bengalezulsebyk  •  03 Iulie 2019, 15:52

pe 9 iulie toata lumea la Giurgiu! forza Steaua!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează